Togg'un yeni modeli kişiyi yüzünden tanıyacak

Togg T10X, OTA yöntemiyle yapılan 1.4.0 yazılım güncellemesi ile yüz tanıma özelliği ve kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimleri sunuyor. Yeni özellikler, kullanıcı geribildirimlerine dayanarak geliştirilen kısayolları ve özel kredi seçeneklerini içeriyor.

Google Haberlere Abone ol
Togg'un yeni modeli kişiyi yüzünden tanıyacak

Türkiye'nin yerli üretimi Togg T10X, yeni bir yazılım güncellemesi aldı. OTA (Over The Air) yöntemiyle sunulan 1.4.0 sürümü, aracın akıllı özelliklerine önemli yenilikler ekliyor. Bu güncellemeyle Togg T10X, Türkiye genelindeki 23 binden fazla kullanıcısına yeni ve geliştirilmiş deneyimler sunuyor. Güncellenen yazılım, araç içi bilgi eğlence sistemini daha kullanıcı dostu hale getirirken, yüz tanıma özelliği ile oturum açma imkanı da sağlıyor.

TAM EKRAN UYGULAMALAR VE RENK TEMALARI

1.4.0 güncellemesiyle Togg T10X kullanıcıları, sınıfının en büyük uçtan uca bilgi eğlence ekranında uygulamaları tam ekran ve farklı renk temalarında kullanabilecekler. Yeni arayüz tasarımı, kullanıcıların ekran arka planını kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.

PROFİL BAZLI KİŞİSELLEŞTİRME HAFIZASI

Bu güncelleme aynı zamanda, dört farklı kullanıcı profilinin oluşturulmasına imkan tanıyarak, her bir kullanıcı profili için ana ekranda kullanılan uygulama düzeni, ayna ayarı, koltuk pozisyonu ve favori radyo frekansları gibi kişisel ayarları hatırlayan bir kişiselleştirme hafızası sunuyor.

KULLANICI GERİBİLDİRİMLERİYLE GELİŞTİRİLEN KISAYOLLAR

Yeni yazılım, kullanıcı geribildirimlerine dayanarak, orta konsoldaki dairesel kumanda hareketiyle erişilen kısayol menüsünü genişletti. Bu sayede, iklimlendirme, güneşlik, telefon gibi sıklıkla kullanılan özelliklere doğrudan erişim sağlanıyor.

AKILLI İKLİMLENDİRME PLANLAMASI

1.4.0 güncellemesi, iklimlendirme programlarını kullanıcının belirlediği gün ve saat için önceden planlama imkanı sunuyor. Bu özellik, yolculuk başlamadan kabin ısısını ayarlayarak konforu artırıyor.

ÖZEL PROMOSYONLAR VE KOLAYLIK SAĞLAYAN UYGULAMALAR

Mart ayında, Togg en donanımlı versiyonu T10X V2 için, 350 bin TL'ye kadar %0 faiz ve 12 ay vade ile kredi seçeneği sunuyor. Bu kampanya, kullanıcıların yüzde 0 faizin yanı sıra, cihaz bedelinin yüzde 50'sine kadar kredi imkanından faydalanmalarını sağlıyor.

SİPARİŞ VE TESLİMAT SÜRECİ

T10X siparişleri, sipariş sırası ve konfigürasyon özelliklerine göre üretim planlaması dikkate alınarak hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiriliyor. Sipariş vermek için Trumore uygulaması kullanılıyor, bu uygulama aracılığıyla kullanıcılar araçları hakkında detaylı bilgilere uzaktan erişebiliyorlar.

Yorumlar