TEM Çatalca son dakika kaza haberi... İkisi ikiz 4 çocuk hayatını kaybetti

TEM Otoyolunun Çatalca mevkiinde İstanbul istikametinde bir kamyon zincirleme trafik kazasına neden oldu. Kamyonun altına giren otomobilde bulunan 4 çocuk hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
TEM kana bulayan kana bulayan kaza, 4 çocuk öldü

TEM Otoyolu'nun Çatalca mevkii, İstanbul istikametinde, zincirleme kaza meydana geldi. 5 aracın karıştığı kazada, ikisi birer yaşlarında ikiz olmak üzere 4 çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yolun Edirne istikameti, araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Kazada ölen çocukların da kimlik bilgileri belli oldu.

Büyükçekmece'de, TEM Otoyolu İstanbul istikametinde kaza yaptığı için yolda duran kamyona, arkadan gelen ve içinde 8 kişi bulunan otomobil çarptı.

Kamyonun altına giren otomobile de başka bir kamyonet çarptı. Yoldan geçen TIR ve hafif ticari araç da kazaya karışan araçlara çarparak durabildi.

Toplam 5 aracın karıştığı kaza nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikameti trafiğe kapandı.

Kaza yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, araçlar içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

HAYATINI KAYBEDEN ÇOCUKLARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada, kamyona çarpan otomobilde bulunan Alperen Ş. (1), Sabri Ş. (2), Buğlem Ş. (8) ve Kader K.'nin (18) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan otomobil şoförü Muhittin Şeker, anne Sevda Şeker, Havva K. ve Alparslan Ş.(1) ise çevredeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Alperen Ş. ile yaralı Alparslan Ş.'nin ise ikiz oldukları öğrenildi.

3 SAAT SONRA TRAFİĞE AÇILDI

Olay yerinde uzun süren çalışmaların ardından araçlar otoyoldan kaldırıldı. TEM Otoyolu 3 saat sonra trafiğe açıldı.

3 GÖZALTI

Öte yandan görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkan jandarma ekipleri, kamyon, kamyonet ve TIR sürücüsü olmak üzere 3 kişiyi gözaltına aldı.

Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar