Tekden Hastanesi çalışanları Tıp Bayramı'nı kutladı

Kayseri Özel Tekden Hastanesi çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle düzenlenen geleneksel kahvaltıda bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Tekden Hastanesi çalışanları Tıp Bayramı'nı kutladı

Kayseri Özel Tekden Hastanesi çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle düzenlenen geleneksel kahvaltıda bir araya geldi. Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, başkalarının hayatını kendi hayatından kutsal sayan meslektaşlarının bayramını kutladı.

Tekden Hastanesi toplantı salonunda düzenlenen geleneksel Tıp Bayramı kahvaltısına, hastanede çalışan tüm sağlık personeli katıldı. Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, 14 Mart gününün, ülkemizde çağdaş tıp okulunun ilk açıldığı tarih olan 1919 yılından bu yana Tıp Bayramı olarak kutlandığını belirtti.

Toplumların ortak hedefinin sağlık sorunlarının giderilmesi olduğunu kaydeden Tekden Yönetim Grup Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, bu bakımdan sağlık çalışanlarının insanların hayat standardını yükseltmede kutsal bir görev üstlendiklerini vurguladı. Modern toplumlarda bireylerin kaliteli sağlık sistemlerine ulaşmasının amaçlandığını dile getiren Op. Dr. Kemal Tekden, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bireylerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri, sağlık konusundaki tüm ihtiyaçlarına zamanında ve eksiksiz ulaşabilmeleri gelişmiş toplum olmanın göstergesi kabul edilmektedir. Bu felsefe ile Tekden Grup bünyesindeki sağlık çalışanları olarak, hastalarımıza en iyi hizmeti, çağın gerektirdiği şartlara uygun olarak, özverili biçimde vermekteyiz. Doktorluk mesleği sadece hasta muayene etmek değil, yaşamın sona erdiğinin bilinmesi ve geçici olan bu yaşamın en kaliteli biçimde geçirilmesi gerektiğinin bilincinde her an hastaların yanında olmaktır. Bizler, mesleğimizin gereği olarak, bazen ailelerin bile bakmakta zorlandığı hastalara, insan olma bilinciyle sarılmak, onları hayata bağlayacak damarlarını diri tutabilmek zorundayız. Bu düşüncelerle 12 yıldan bu yana Tekden Hastanesi çatısında siz değerli çalışanlarımızla hastalarımıza hizmet vermekteyiz. Fedakarca çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve meslek hayatınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, konuşmasının ardından, hastanenin en kıdemli doktoru Gastro Entereoloji Uzmanı Uzm. Dr. Feyzullah Öztürk ve en uzun çalışan doktoru olması nedeniyle de Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ahmet Selim Hasözler’e çiçek takdim etti.
CİHAN

Yorumlar