Tatvan’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde jandarma ekipleri uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenledikleri operasyonda 100 kök kurutulmuş Hint keneviri ve bin 190 gram esrar maddesi ele geçirdi.Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, “Tatvan...

Google Haberlere Abone ol
Tatvan’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde jandarma ekipleri uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenledikleri operasyonda 100 kök kurutulmuş Hint keneviri ve bin 190 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, “Tatvan İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışma neticesinde Tatvan İlçe Kırsalında E.A., B.A. ve C.A. isimli şahıslara ait ev ve eklentileri ile bahçe olarak kullandıkları alanda 100 kök kurutulmuş esrar yapımına hazır hint keneviri ve bin 190 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Yine aynı çalışma kapsamında 3 Haziran 2017 günü Kıyıdüzü köyü Güzel Ada Mevkiinde bulunan Türk Telekom’a ait Role İstasyonundan çalınan 3 adet yangın tüpü, 3 adet akü ve elektrik malzemesi B.A. isimli şahsın evinde ele geçirilmiş ve Telekom yetkilerine malzemeler teslim edilmiştir. Yakalanan şahıslar, adli mercilere teslim edilmiştir” denildi.

Yorumlar