Tatil için alternatif konaklama 66 liradan başlıyor

İstanbul'da günlük fiyatlar dairede 66 liradan başlarken, yalıda 2 bin 300 liraya ulaşıyor. Antalya'da 43 liraya stüdyo daire, 2 bin liraya villa ve 6 bin 700 liraya ise yat kiralamak mümkün.

Google Haberlere Abone ol
Tatil için alternatif konaklama 66 liradan başlıyor
Apartman dairesi, müstakil ev, yalı, tekne, karavan, hatta çadır kamp gibi alternatif konaklama mekanlarına ilgi Ramazan Bayramı dolayısıyla arttı.

İş ya da tatil amaçlı seyahat edenlerin maliyet ve konfor açısından yeni alternatifler araması ile ortaya çıkan ve belirli bir otele bağlı kalmak istemeyenlere günlük, haftalık ya da aylık olarak kiraladıkları evlerde konaklama fırsatı sunan mekanlar, 9 güne çıkartılan Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yoğun ilgi görüyor.

Apartman dairesi, müstakil ev, yalı, tekne, karavan, hatta çadır kampı gibi alternatif konaklama sektöründe fiyatlar, yurt içi ve dışında lokasyon ve mekanın özeliklerine göre değişiklik gösteriyor.
İstanbul'da günlük fiyatlar dairede 66 liradan başlıyor. Mekan ve lokasyana göre artış gösteren fiyatlar, yalıda 2 bin 300 liraya çıkıyor. İzmir'de ise günlük fiyatlar dairede 64 lira olurken, Çeşme'deki bir villada 5 bin liraya ulaşabiliyor. Antalya'da 43 liraya stüdyo daire, 2 bin liraya villa ve 6 bin 700 liraya ise yat kiralamak mümkün.

Alternatif konaklama mekanları, yurt dışında da çeşitlilik gösteriyor. Amsterdam'da yüzer evin günlük fiyatı 2 bin 300 lira olurken, apartman dairesinin fiyatı 240 lira. Miami'de 150 liradan başlayan daire fiyatları villada 36 bin liraya dayanıyor. Moskova'da ise 58 liradan başlayan daire fiyatları 5 bin 400 liraya ulaşıyor.

Yorumlar