Tarkan 25 milyon, Mahsun 12 milyon, Kenan 10!

Yılbaşında çeşitli yerlerde sahne alacak sanatçıların konser fiyatları belli oldu. Buna göre zirvede yer alan Tarkan 25 milyon lira, Mahsun Kırmızıgül 12 milyon, Kenan Doğulu ise 10 milyon liraya sahneye çıkıyor. Bu isimleri izlemenin bedeli ise 16 bin liradan başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Tarkan 25 milyon, Mahsun 12 milyon, Kenan 10!

Mahsun Kırmızıgül, sahnelere geri döndükten sonra, yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta düzenlenecek bir etkinlikte sahne alacak. Bu performans için 12 milyon TL alarak, Tarkan ile birlikte en yüksek ücret alan sanatçılar arasında yerini alacak.

SANATÇININ POPÜLERLİĞİ

Kırmızıgül'ün sahne performansları, seyirciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Sanatçı, sahnede sunduğu şarkıların yanı sıra, kendi hayatından anekdotlar da paylaşıyor.

YILBAŞI KONSERİNİN AYRINTILARI

Savoy Hotel'de düzenlenecek yılbaşı galasında sahne alacak olan Kırmızıgül'ün alacağı ücret, sektördeki diğer sanatçılarla karşılaştırıldığında dikkate değer.

DİĞER SANATÇILAR VE ÜCRETLER

Tarkan'ın 25 milyon TL ile en yüksek ücreti aldığı, Kırmızıgül'ün ise 12 milyon TL ile bu listede ikinci sırada yer aldığı biliniyor. Kenan Doğulu'nun ise 10 milyon TL ücret aldığı kaydedildi.

KONSER BİLET ÜCRETLERİ

Kırmızıgül'ün yılbaşı konserinin bilet fiyatlarının 16 bin TL'den başladığı belirtildi.

Kaynak: Hurriyet.com.tr 

Yorumlar