Survivor'da elenen isim sürpriz oldu

Survivor All Star 2024 yarışmasının son eleme gecesinde sürprizler yaşandı. Elenmeyi hiç beklemeyen isim adaya veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da elenen isim sürpriz oldu

Survivor All Star, bu hafta gerçekleşen erkek elemesi ile yine nefes kesen anlara sahne oldu. Yarışmanın gerilim dolu haftasının ardından adaya veda eden isim, Ersin Korkut olarak kayıtlara geçti.

DÜELLOLARIN KADERİ

Eleme düellosunda, Ersin Korkut'un yanı sıra Mustafa Kemal, Yunus Emre, Yaman, Bozok ve Sercan Yıldırım gibi isimler de kritik eşleşmelere çıktı. Yunus Emre - Yaman, Mustafa Kemal - Ersin ve Bozok - Sercan karşılaşmaları sonucunda, adada kalmayı başaranlar belli oldu.

ERSİN KORKUT'UN VEDA ANI

Ersin Korkut, son düelloda Bozok ile karşı karşıya geldi. Basket atışı seçimi sonucunda gerçekleşen mücadelede Bozok galip gelerek adada kalırken, Ersin Korkut Survivor macerasına veda etti. Ersin, veda konuşmasında, "Bu düellodan çıkacağımı zannediyordum" ifadelerini kullanarak, yarışma süresince birlikte olduğu takım arkadaşı Bozok'u tebrik etti ve hikayesinin sonlandığını belirtti.

YARIŞMACININ TEŞEKKÜRLERİ

Ersin Korkut, yarışmadaki 45 günlük deneyiminin ardından duygusal bir veda konuşması yaparak, Acun Ilıcalı'ya ve yarışmadaki herkese teşekkür etti. Kırgınlık ve üzüntü bırakmış olabileceği herkese özür dileyerek, herkesi çok sevdiğini ifade etti.

Survivor All Star, her geçen hafta artan rekabeti ve sürpriz elemeleri ile izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ersin Korkut'un veda etmesiyle yarışmada yeni bir sayfa açıldı ve kalan yarışmacılar için mücadele daha da kızıştı.

Ersin Korkut

Yorumlar