Survivor Özgür kaç yaşında? Survivor Özgür'ün yaşı kaç?

Survivor Özgür'ün diğer yarışmacılara göre daha ileri görünen tahmin edilen yaşının kaç olduğu merak ediliyor. Peki, Survivor Özgür kaç yaşında? Survivor Özgür'ün yaşı kaç?

Google Haberlere Abone ol
Survivor Özgür kaç yaşında? Survivor Özgür'ün yaşı

Uzun sakalları, kulaklarındaki küpeleri ve yüzünün birçok yerinde bulunan hızmalarıyla farkını ortaya koyan Survivor Özgür kaç yaşında, kaç doğumlu soruları yarışmayı izleyenler tarafından cevabı en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Survivor Gönüllüler takımında yarışan Özgür, yarışmacı arkadaşlarına nazaran biraz daha yaşlı görünmesiyle dikkat çekiyor. Ayrıca duruşu, kişiliği, konuşması ve sportif yapısıyla da dikkat çeken Özür'ün özel hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Özgür kaç yaşında? Survivor Özgür'ün yaşı kaç?

Survivor Özgür kaç yaşında Survivor Özgür'ün yaşı
Survivor Özgür kaç yaşında Survivor Özgür'ün yaşı

 

SURVİVOR ÖZGÜR KAÇ YAŞINDA?

Survivor Özgür 1975 yılında Yalova’da doğmuştur.

47 yaşındaki yarışmacı küçük yaşlardan itibaren basketbola olan ilgisiyle biliniyor.

Uzun yıllar amatör ligde basketbol oynayan yarışmacı sporun her dalına ilgi duyuyor. 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimi alan Özgür, eğitiminin ardından 2000’li yıllara kadar hem sporculuk hem de antrenörlük yapmıştır.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Özgür, yaptığı antrenman videolarını Instagram’da paylaşmaktadır. 10 bin takipçisi bulunan Özgür Tetik, kendisi gibi antrenör olan Tuğba Tetik ile evlidir.

 

Yorumlar