Survivor bugün neden yok? Survivor neden yayınlanmıyor?

Survivor bugün neden yok? Survivor neden yayınlanmıyor? Survivor yarışması bu akşam neden yayınlanmıyor veya neden yok sorusu seyirci tarafından merakla sorulurken, programın bitme ihtimali yarışmanın hayranlarını endişelendirdi. Yeni bölüm tarihi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor bugün neden yok? Neden yayınlanmıyor?

Survivor bugün neden yok? Survivor neden yayınlanmıyor? Survivor bu akşam neden yayınlanmıyor veya neden yok soruları merakla sorulurken, programın hayranları tarafından endişe edilen konuyla ilgili gelişme yaşandı. Survivor bugün neden yok? Survivor neden yayınlanmıyor?

Survivor'un 20 Ocak 2023 Cuma akşamı TV8 Yayın akışında görmeyen yarışmanın hayranları, yarışmayla ilgili endişe edici düşüncelere kapıldı. Bazıları yarışmanın tamamen yayından kaldırıldığı endişesine kapıldı. Peki, işin aslı nedir, Survivor neden yok, Survivor neden yayınlanmıyor?

SURVİVOR NEDEN YOK, NEDEN YAYINLANMIYOR?

Yarışmanın fanlarını sevindirecek haberi en başta verelim: Survivor yayından kalkmadı. Program sadece bu akşam yayınlanmıyor. Survivor’da nefes kesen mücadele 21 Ocak Cumartesi günü devam edecek. Yarışmanın yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak.

Survivor neden yok? Survivor neden yayınlanmıyor?
Survivor neden yok? Survivor neden yayınlanmıyor?

 

Kanal tarafından açıklanan yayın akışı bilgisine göre bu akşam saat 19.15’de TV8 ekranlarında yerli sinema filmi Recep İvedik 6 yayınlanacak. Hemen ardından ise sevilen dizi Sıfırıncı Gün’ün kolaj bölümü ekranlarda olacak.

20 OCAK TV8 YAYIN AKIŞI BİLGİSİ

06:00 Canım Annem

07:15 8’de Sağlık

08:45 Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa

11:15 Doya Doya Moda

12:45 Canım Annem

13:45 Survivor Panorama

16:00 Zuhal Topal’la Yemekteyiz

19:15 Yerli Sinema Recep İvedik 6

21:30 Sıfırıncı Gün

01:30 Tuzak

03:30 Zuhal Topal’la Yemekteyiz

EN SON NELER OLMUŞTU?

Dün yayınlanan bölümde Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları, ödül oyununda karşı karşıya geldi. Zorlu engellerin yer aldığı oyunda yarışmacılar, un ve yağ erzağı için mücadele verdi.

Kadın ve erkek yarışmacıların ayrı ayrı yarıştığı zorlu oyunda kazanan gönüllüler takımı oldu. Survivor’un dün yayınlanan yeni bölümünde yedek yarışmacı kadrosu belli oldu. Bu isimler, Çağla Taşdelen, Nefise Karatay, Senem Genç, Ertuğ ve Fatih oldu.  

SURVİVOR 2023 İLK ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor'da ilk veda gerçekleşti. Ekran macerasına 15 Ocak 2023 tarihinde başlayan Survivor'da ilk eleme konseyi 17 Ocak Salı günü yapıldı. Seçkin, Berdan, Ümit ve Kürşat'ın eleme adayları koltuğunda oturduğu 3. bölümün sonunda bir kişi izleyici oylamasıyla adadan gitti.

Elenen isim Survivor 2023'e en erken veda eden isim olarak tarihe geçti.
 

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Acun Ilıcalı, seyircilerin oylarıyla elenen ismi "Survivor 2023'e veda eden isim; Ümit!" sözleriyle açıkladı. Survivor'dan elenen ilk isim olan Ümit Erdim, adaya veda konuşmasında "Gidiyorum, takımıma hala inanıyorum ve Survivor 2023'ün şampiyonu kırmızı takımdan çıkacak." ifadelerini kullandı.

Survivor yeni bölüm tanıtım videosu yayınlandı.

İşte yarınki bölümün tanıtım görüntüleri: 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Survivor Türkiye (@survivorturkiye)'in paylaştığı bir gönderi

Yorumlar