Survivor Aşkım boyu kaç cm?

Survivor Aşkım boyu kaç cm? Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir? TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'ı yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Survivor Aşkım boyu 1 metre 62 santimdir.

Google Haberlere Abone ol
Survivor Aşkım boyu kaç cm?

Survivor Aşkım boyu kaç cm? Survivor yarışmacılarından Aşkım Burçe Tunay kimdir sorusu yarışmayı izleyenler arasında sık sık soruluyor. Yarışmacılar tarafından son zamanlarda en çok merak edilenler arasındaki yerini koruyor. TV8 ekranlarında yayınlanan program en çok izlenenler arasındaki yerini korurken, yarışmaya yeni katılan isimler sıkça merak edilerek araştırılmaya başladı. Survivor Aşkım boyu 1,62 cm veya 1 metre 62 santimdir.

Survivor yarışmasına yeni katılan isimlerden biri olan Survivor Aşkım Burçe Tunay'ın hayatı merak edilirken özellikle boyu, yaşı nereli olduğu soruları en çok merak edilerek araştırılanların başında gelmektedir. Yarışmaya katılmasının ardından dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aşkım Burçe Tunay kimdir?

Ödül öncesinde gönüllüler takımına katılan Aşkım Burçe Tunay, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekerken biyografisi dolu olan ve başarılı bir isim olarak öne çıkıyor. Cimnastikteki başarıları ile bilinen genç yetenek kendini tanıttı. 

SURVIVOR AŞKIM BOYU KAÇ CM?

Survivor Aşkım boyu 1.62 santimdir. Henüz 20 yaşında olan Aşkım Burçe Tunay 12 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş ve aslen Kayserili mi yoksa İstanbullu mu olduğu bilinmesede 2006 yılına kadar İstanbul'da yaşamış daha sonra ise ailece Kayseri'ye taşınmışlar. Henüz 7 yaşındayken yani 2007 yılında cimnastik yapmaya başlayan genç yetenek, 2010 yılında ailesi ile birlikte İstanbul'a geri dönmüş ve 2010 yılından itibaren yeniden İstanbul'da yaşamaya başlamıştır. 2013 yılında milli takım sporcusu olan genç yeteneğin pek çok başarısı bulunmaktadır.

SURVIVOR AŞKIM EĞİTİM HAYATI

Eğitim hayatına 2006 yılında Kayseri Besime Özderici İlkokulu'nda başlayan Tunay, 2010 yılında buradan mezun olduktan sonra 2010-2014 yılları arasında İstanbul Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu'nda eğitim görmüştür. 

2014 yılında Maltepe Anadolu Lisesi'nde eğitim hayatına başlayan Tunay, 2016 yılına kadar buradan okuduktan sonra daha sonra geçtiği Kadıköy Final Temel Lisesi'nden 2018 yılında mezun olmuştur. Ayrıca 2009-2018 yılları arasında Bilim ve Sanat Merkezi'nde eğitim alan Aşkım Burçe Tunay, 2018 yılında Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü %100 burslu olarak kazanmış ve burada eğitimini sürdürmektedir. 

Survivor Aşkım boyu kaç cm?
Survivor Aşkım

 

Aşkım Burçe Tunay'ın cimnastik alanında pek çok başarıları bulunmaktadır. İşte o başarılarından bazıları:

2013 Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası Yıldız Bayan 1.cilik

2014 Trampolin Cimnastik Federasyon Kupası Yıldız Bayan 3.cülük

2015 Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası Genç Bayan 1.cilik

2016 Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası Genç Bayan 1.cilik

2017 Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası Genç Bayan 1.cilik

2018 Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası Büyük Bayan 1.cilik

2019 Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası Büyük Bayan 2.cilik 

Yurtdışı:

2013 Trampolin Cimnastik Dünya Yaş Grupları Şampiyonası (Bulgaristan)

2016 Avrupa Şampiyonası (Takım: 8.cilik) (İspanya)

2016 Aere Trampoline World Cup 6.cılık (İtalya)

2016 Scalabiscup International Tournament 4.cülük (Portekiz)

Survivor Aşkım boyu yarışmacının diğer yarışmacılara göre biraz daha çelimsiz ve küçük görünmesi nedeniyle merak konusu oldu. 

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 yarışması Dominik'te küçük bir bölgede devam ediyor. Yarışma her geçen gün büyük bir heyecanla hayranlarını ekran başına kilitliyor. 

Yarışmanın ilerleyen etapları yaklaştıkça yarışmanın heyecanı daha da artıyor. Elenenler, adada kalanlar, gidenler, gidemeyenler...

Kaynak: SonHaberler

 

Yorumlar