Survivor 2020 yarışmacıları kim kimdir? TAM LİSTE

Survivor 2020 yarışmacılarının tamamı belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler isimli iki takımdan oluşan Survivor 2020'ye katılan yarışmacıların kimler olduğu merak ediliyor. Peki, Survivor 2020 yarışmacıları kim kimdir? Boy, kilo ve yaşları nelerdir? İşte Survivor 2020 yarışmacıları biyografileri:

Survivor 2020 yarışmacıları kim kimdir? TAM LİSTE - Sayfa 1

SURVIVOR MERT DİZİ OYUNCUSU

Survivor  Mert Öcal, 38 yaşındadır. İstanbul doğumludur. İşte Survivor Mert biyografisi: Survivor Mert 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. "Best Model of Turkey" seçilden sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Daha sonra Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog ve defilelerde görev aldı. En son Arka Sokaklar dizisinde Tarık rolüyle izleyici karşısına çıktı.

Survivor 2020 yarışmacıları kim kimdir? TAM LİSTE - Sayfa 2

SURVİVOR AYCAN YANAÇ ALMANYA DOĞUMLU TÜRK

Survivor Aycan 22 yaşındadır. Almanya doğumlu Türk vatandaşıdır. İşte Survivor Aycan Yanaç biyografisi: Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg'de doğdu. Ülkemizde A Milli Kadın futbol takımında forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynuyor. Genç futbolcu, futbola Nünberg’le başlamış ve daha sonra Köln’de devam etmiştir.  Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynadı. 2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer aldı. 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrıldı.

Survivor 2020 yarışmacıları kim kimdir? TAM LİSTE - Sayfa 3

SURVIVOR BARIŞ KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor Barış İzmirli'dir. 

29 yaşındadır. 

İşte Survivor Barış biyografisi: 

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir’de doğmuştur.

Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamıştır.
Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalan Barış Murat Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci seçildi. Yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı ve oyunculuk eğitimi aldı.

İlk dizisi olan Kocamın Ailesi’yle oyunculuk kariyerine adım attı.

Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı.

Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

Survivor 2020 yarışmacıları kim kimdir? TAM LİSTE - Sayfa 4

SURVIVOR DERYA KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Survivor Derya Çanakkaleli'dir.

41 yaşındadır.

Asıl mesleği sporculuktur.

İşte Survivor Derya biyografisi:

Survivor Derya Can, 12 Ekim 1979 Çanakkale'de dünyaya geldi. 

Survivor Derya, lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra beden eğitimi öğretmenliği yapmaya başladı. Spor hayatı 8 Yaşında atletizm ile başladı ve Çanakkale bölgesinde düzenlenen şampiyonalarda birçok madalya kazandı.

İlk serbest dalış deneyimine, 21 Eylül 2002 tarihinde başladı. Serbest dalışta, 5 Dünya rekoru elde eden Milli Sporcu, 40'tan fazla Türkiye rekoru kırdı. Dünya Şampiyonalarında ise birçok madalyası var. Bu dal da Türkiye’de milli takıma en çok seçilmiş ve uluslararası alanda madalya kazanan ilk kadın sporcu unvanını taşıyor.

6 yaşında ve 14 aylık iki çocuğu bulunuyor.

Derya Can, değişken ağırlıklı paletli dalış kategorisinde 111 metre derine dalarak yeni bir dünya rekoru kırmayı başardı.