Survivor 10 Mart ödül oyunun kim kazandı? Kim elendi?

Survivor Salı akşamı ödül oyunu oynandı. Ödül oyununda gönüllüler ile ünlüler takımları birbirleriyle kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Ödül, aileleriyle iletişim kurma imkanıydı. Peki, Survivor 10 Mart 2020 Salı ödül oyunun kim kazandı?

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da ödül oyunu ve elenme gecesi

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 yarışmasında Salı akşamı bir kez daha kıyasıya bir mücadele yaşandı. Ödül oyununun oynandığı gecede Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı arasında ödül için büyük bir kapışma ortaya kondu. Yarışmacıların ter döktüğü mücadelenin ödülü ise aileleriyle iletişim kurma imkanıydı. Ersin Korkut'un büyük bir başarı ortaya koyduğu gecede ünlüler takımı 9-8'e kadar oyunu önde götürdü. Ersin'in üçüncü kez yarıştığı oyunun son bölümünde ise beklenmedik gelişme yaşandı. Önceki etaplarda yorulduğu tahmin edilen Ersin bu kez gecenin en performansız yarışmacısına karşı kaybetti. Oysa daha önce karşı takımın en güçlü isimlerini yenmeyi başarmıştı. Yarışmanın sonlarına kadar hiçbir takım yenişemedi. Bu nedenle son etapta en iyi erkek ve en iyi kadın formatıyla dört kişi yarıştı.

İstenmeyen kazaların sık sık yaşandığı Survivor'da dün akşam da Nisa'nın başına talihsiz bir kaza geldi. Bacağına arı sokan Nisa, alerjisi olduğu için büyük bir panik yaşadı. Sağlık ekiplerinin anında müdahalesiyle durum normale döndü. Peki, Survivor 10 Mart 2020 ödül oyunun kim kazandı?

Cemal Can ve Berkan'ın son etapta yarıştığı gecenin kazanan takımı Ünlüler takımı oldu. 

SURVİVOR 10 MART 2020 KİM ELENDİ?

Survivor'da bu akşam ödül oyunundan sonra eleme konseyi kuruldu. Eleme konseyinde ünlüler takımından bir isim elenecekti. Ünlüler takımından ilk aday Aşkım olmuştu. Diğer iki aday ise pazar günkü oylamadan en yüksek puanı alan Ersin ile Mert belirledi. Ersin, İrem'in performansından dolayı gitmesi gerektiğini belirterek onun adını söyledi. Mert ise eleme adayı olarak Aycan'ı seçti.

Detaylar Geliyor...

Survivor 16 Şubat 2020 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor yeni sezonda Dominik Cumhuriyeti'ne giden gönüllüler ve ünlüler isimli takımlar sezonun ilk gününden kıyasıya mücadeleye giriştiler. Daha ilk yarışmada takımlar arasında sert gerilimler yaşandı, bazı yarışmacılar birbirine girdi, bazı yarışmacılar yaralandı. Peki, Survivor 16 Şubat 2020 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 

SURVİVOR 16 ŞUBAT 2020 DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Survivor 6 Mart 2020 Cuma akşamı düzenlenen ilk oyun ödül oyunu oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam erzak için ter döktü. Yarışmacıların karınlarını doyurmak için mücadele ettikleri bu akşamki yarışmanın kazanan Ünlüler takımı oldu. 

Geçen hafta oynanan sezonun ilk dokunulmazlık oyununun galibi ünlüler takımı oldu. Bu nedenle gönüllüler takımı kendi aralarından eleme adaylarını belirlemek üzere seçime gittiler. Ada konseyinde elenecek isimler belirlendi. Yarışmanın ilk bölümünde adada gerilim de yaşandı. İlk oyunda Yasin ile rakip takımdan Parviz arasında tartışma yaşandı. Yasin, yerde kendisine vurulduğunu ileri sürerek rakip takımın üzerine yürüyünce Parviz de karşılık vererek gerilimi artırdı. Peki, Survivor 16 Şubat 2020 kim elendi?

Ada konseyinde yapılan ilk oylamada, gönüllüler takımında Evrim ve Fatma en fazla gönderilmek istenen iki aday oldu. Fatma daha fazla oy aldığı için ilk elenme adayı olarak belirlendi. Yarışmada ikinci aday ise en fazla oyu alan kişi belirleyecek.

ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor 2020 yarışmacıları kimler: Survivor 2020 ünlüler takımında yer alan ünlüler şu şekilde: Ersin Korkut, Barış Murat Yağcı, Derya Can Göçen, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Şaziye İvegin Üner, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Uğur Pektaş, Tuğba Melis Türk, Parviz Abdullayev, 

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor 2020 gönüllüler takımında yer alan isimler ise şu şekilde: Sadık Ardahan Uzkanbaş, Yasin Obuz, Makbule Günaydın, Cemal Can Canseven, Burak Yurdugör Ceyhun Uzun, Fatma Günaydın, Meryem Kasap, Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı, Tayfun Erdoğan...

 

Yorumlar