Survivor 2020 ne zaman başlıyor? Survivor 2020 yarışmacıları kimler?

Survivor 2020 ne zaman başlıyor? Survivor 2020 yarışmacıları kimler? sorularının yanıtı bir ekran klasiği olan Survivor 2020 yarışmasının ne zaman başlayacağını ve yarışmacılarını merak eden varandaşlar tarafından sıkça araştırılmaktadır. Peki, Survivor ne zaman başlayacak?

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020 ne zaman başlıyor?

Survivor 2020 ne zaman başlıyor? Survivor 2020 yarışmacıları kimler? son zamanların en çok arananları arasındaki yerini koruyor. Peki, Survivor 2020 ne zaman başlıyor? Survivor 2020 yarışmacıları kimler?

Acun Ilıcalı ile tanıdığımız ve ilk kez 2005 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması 2020 yılında da dolu dolu ekranlara çıkıyor. Her yıl farklı konseptiyle ekranlara gelen Survivor'da bu yıl ünlüler-gönüllüler takımları ile ekranlara gelecek ve izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

Yarışmayı yakından takip eden vatandaşlar yarışmacıların isimlerini merak ediyor. Peki, yarışmacılar kimler? Gönüllüler takımında kimler var, ünlüler takımında kimler var? İşte, Survivor ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları ile yayın tarihi bilgisi...

Survivor 2020 ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı: Acun Ilıcalı'nın kendi kanalı TV8 ekranlarında yayınladığı Survivor ünlüler gönüllüler 16 Şubat Pazar günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Survivor 2020'ye kısa süre kala Acun Ilıcalı Survivor kadrosunda yer alacak olan ünlüler ve gönüllüleri açıkladı. 

SURVİVOR 2020 YARIŞMACILARI KİMLER?

ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor 2020 yarışmacıları kimler: Survivor 2020 ünlüler takımında yer alan ünlüler şu şekilde: Ersin Korkut, Barış Murat Yağcı, Derya Can Göçen, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Şaziye İvegin Üner, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Uğur Pektaş, Tuğba Melis Türk, Parviz Abdullayev, 

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor 2020 gönüllüler takımında yer alan isimler ise şu şekilde: Sadık Ardahan Uzkanbaş, Yasin Obuz, Makbule Günaydın, Cemal Can Canseven, Burak Yurdugör Ceyhun Uzun, Fatma Günaydın, Meryem Kasap, Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı, Tayfun Erdoğan...

SURVİVOR TÜRKİYE

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı. 2014 yılında yapılan Survivor Ünlüler Gönüllüler konseptinde finale kalan Gökhan Keser ikinci Turabi Çamkıran Şampiyon olmuştur. 2015 yılında yapılan Survivor All Star yarışmasında finalede olan Merve Aydın ikinci Turabi Çamkıran ise 2.kez Gönüllülerin Şampiyonu olmuştur. Sonrakı yılda ise Survivor 2016 Ünlüler-Gönüllüler konseptine finale kalan Serkay Tütüncü ikinci Çağan Atakan Arslan şampiyon olmuştur. 2017 yılında finale kalan Adem Kılıççı ikinci Ogeday Girişken Şampiyon olmuştur. 2018 yılında geldiğimizde ise Survivor All Star-Gönüllüler konsepti olmuştur, daha sonra ise bu konsep değiştirilerek Survivor Ünlüler-Gönüllüler konsepti olmuştur, ve bu senede Damla Can altıncı, Turabi Çamkıran beşinci, Hilmi Cem İntepe dördüncü, Anıl Berk Baki üçüncü, ve son finale kalan Nagihan Karadere ikinci Adem Kılıççı All Star Şampiyonu olmuştur.

GEÇMİŞ YILLARDAKİ SURVİVOR KAZANANLARI

Yorumlar