Stranger Things 5. sezon ne zaman

Stranger Things 5. sezon ne zaman çıkacak, yeni sezon çekileceğine dair bilgi veya açıklama var mı?

Google Haberlere Abone ol
Stranger Things 5. sezon ne zaman

Stranger Things 5. sezon ne zaman çıkacak, yeni sezon çekileceğine dair bilgi veya açıklama var mı soruları merakla beklenirken 4. Sezon 2. Kısım ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Netflix dizisi Stranger Things dizisinin 4. Sezon 1. Kısmı izleyen dizi hayranları 2. Kısım veya 5. Sezon ne zaman çıkacak diye merakla soruyor.

Stranger Things 5. sezon ne zaman
Stranger Things 5. sezon ne zaman

 

Aslında 5. Sezon beklentisi içerisinde olanlar 4. Sezon 2. Kısım ne zaman çıkıyor sorusunun cevabını arıyor, farkında olmadan.

Konuyla ilgili beklenen gelişme gerçekleşti. 

Stranger Things 5. sezon ne zaman
Stranger Things 5. sezon ne zaman

 

Netflix'in popüler dizisi "Stranger Things"in 4. sezon 2. kısmın tanıtımı Geeked Week etkinliğinde yayınlandı. İki bölümden oluşan ikinci kısım, 1 Temmuz'da izleyicilerle buluşacak.

Dizinin 4. sezonunun 7 bölümlük ilk kısmı 27 Mayıs'ta izleyiciyle buluştu. 3 senelik aranın ardından yayınlanan yeni sezonda bölüm süreleri artan "Stranger Things"in kalan bölümlerinin 85 ve 140 dakika civarı olması bekleniyor.

5. sezon onayını da alan dizi, gelecek sezonuyla final yaparak ekrana veda edecek.

STRANGER THINGS KONUSU NEDİR?

Stranger Things, ABD yapımı bilimkurgu-korku türündeki internet dizisi. Duffer Kardeşler tarafından yönetmenliği, senaristliği ve yönetici yapımcılığı üstlenilen dizi aynı zamanda Shawn Levy ve Dan Cohen tarafından üretilmiştir. Temmuz 2016'da yayınlanan ilk sezonda Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono ve Matthew Modine ana kadroda, Noah Schnapp ve Joe Keery yardımcı rollerde yer aldı. İkinci sezonda, Schnapp ve Keery ana kadroya dahil olurken Sadie Sink, Dacre Montgomery, Sean Astin ve Paul Reiser ise diziye katıldı.

1980'lerde Indiana eyaletinin Hawkins adındaki kurgusal kasabasında konusu geçen dizinin ilk sezonu, genç bir çocuğun kasabada meydana gelen doğaüstü olayların ortasında kaybolması ve kaybolan arkadaşlarını arayan üç çocuğa yardım eden, psikokinetik güçlere sahip bir kızın ortaya çıkışı üzerine yapılan araştırmaları anlatmaktadır. Stranger Things 2 başlıklı ikinci sezon, ilkinden bir yıl sonrasını konu alır ve karakterlerin o sezondan sonra oluşan sonuçlarla başa çıkmasını anlatmaktadır.

Duffer Kardeşler, 1980'lerde geçen zaman çizelgesini kurdu ve 80'lerin pop kültürü için bir bağlılık yaratarak doğaüstü unsurların yanı sıra, gizem-fantastik-dram karışımı olarak geliştirdi. Bazı temalar ve yönler, Steven Spielberg, John Carpenter ve Stephen King tarafından üretilen eserlerden uyarlanarak oluşturuldu.

İlk sezon 15 Temmuz 2016'da Netflix'te yayınlandı. 

STRANGER THINGS OYUNCULARI

Stranger Things oyuncuları şöyle:

Winona Ryder

David Harbour

Finn Wolfhard

Millie Bobby Brown

Gaten Matarazzo

Caleb McLaughlin

Natalia Dyer

Charlie Heaton

Cara Buono

Matthew Modine

Noah Schnapp

Sadie Sink

Joe Keery

Dacre Montgomery

Sean Astin

Paul Reiser

Maya Hawke

Priah Ferguson

Brett Gelman

Yorumlar