Son Ses Yarışması sonuçları açıklandı mı?

Sosyal medya üzerinden düzenlene Son Ses Online Müzik Yarışması'na katılan yarışmacılar nefeslerini tutarak sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki Son Ses yarışması sonuçları ne zaman açıklanıyor? Yarışma sonuçları açıklandıktan sonra süreç nasıl işleyecek? İşte Son Ses yarışmasıyla ilgili detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Son Ses Yarışması sonuçları açıklandı mı?

Türkiye'nin genç sesi adayları belirlendiği Son Ses Online Müzik Yarışması'nın başvuruları tamamlandı.Yarışmaya katılanlar heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki Son Ses Online Müzik Yarışması sonuçları ne zaman açıklanıyor.  Yarışmanın sonuçları ise 14 Mart 2019 Perşembe günü açıklanıyor. 

Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen Son Ses Müzik Yarışmasında 30 yarışmacı belirlenecek. 

30 yarışmacı yarı finalist olarak açıklanacak. 

İsimleri açıklanacak olan yarışmacılar 15'erli iki gruba ayrılacak. Yarışmacılar, Simge ve Buray'ın koçluğunda eğitim sürecine başlayacak. Halk oylaması ve jüri özel puanı ile en çok oy toplayan 10 yarışmacı finale yükselecek. 

10 finalis Simge ve Buray'ın jürilik yapacağı büyük finalde performanslarını ortaya koyacak. Türkiye'nin genç sesi Youtube'dan yapıyacak canlı yayında halk oylarıyla belirlenecek.

Tüm bu süreçler Vodafone FreeZone Youtube kanalından da takip edilebilir.

SON SES BURAY KİMDİR?

2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Kompozisyon Bölümünden mezun olan Buray, 2007’de Glamorgan Üniversitesi’nde Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine master programını tamamladı. 16 yaşından itibaren pek çok sanatçıya Kıbrıs konserlerinde elektro gitarıyla eşlik etti. 

SON SES BURAY KİMDİR?

Kıbrıs’ta birçok sanatçının albümlerinde aranjörlük yapan Buray, 2004 yılında “United Boyband” grubunun solisti olarak Kıbrıs Eurovision ön elemelerinde 125 yarışmacı arasından finale kaldı ve İngiltere Royal Alexandra Palace’da konser verdi. 

“Unutmuş Çoktan” şarkısıyla milyonlarca kişiye ulaşan sanatçı, ilk albümüyle 6 ayda 21 ödül alarak, yılın en çok ödül alan isimlerinden biri oldu. “İstersen” ve “Sen Sevda Mısın?” şarkılarıyla listelerde birinci sırada yer alan Buray, 2016’da çıkardığı “Sahiden”, 2018’de çıkardığı “Kehanet” albümleriyle listelerdeki başarısını sürdürüyor.

SON SES SİMGE KİMDİR?

Simge Sağın 1981 yılında İstanbul Şişli’de dünyaya geldi. Müzisyen bir babanın kızı olması hayatının her anında müzikle iç içe büyümesine sebep oldu. 12 yaşında gitar çalmaya ve besteler yapmaya başladı. 

SON SES SİMGE KİMDİR?

Müzikle ilgili çalışmalarını İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümünü kazanarak devam ettirdi. 2011’de “Yeni Çıktı”, 2014’te ise “Bip Bip”i çıkardı ve listelerde ilk sıralarda yer aldı. 

2015’te “Miş Miş” çalışmasıyla dijital platformlarda, radyo ve TV'lerde zirvedeki yerini koruyan sanatçı, video klibiyle 3 ay içinde Youtube’da 55 milyon izlenme ile rekor kırdı ve izlenme sayısı şimdilerde 150 milyonu geçti. 

2017’de “Üzülmedin mi?” teklisini, Mayıs 2018’de “Ben Bazen”i albümünü çıkaran Simge, Altın Kelebek ve Radyo Boğaziçi gibi ödül törenlerinde çokça ödül kazanarak başarılı müzik hayatına devam ediyor.

Yorumlar

Busra Sonuclar belli olmadimi daha