SON DAKİKA! Ertelenen Süper Kupa tarihi belli oldu

7 Nisan 2024'te Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleşecek heyecan dolu Süper Kupa finalinde Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Detaylar ve takımların hazırlıkları burada!

Google Haberlere Abone ol
Süper Kupa için planlanan tarih açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbolseverlerin merakla beklediği Süper Kupa final maçının detaylarını açıkladı. 2022-2023 Sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu devre arasında karşı karşıya gelecek.

MAÇIN ZAMANI VE YERİ BELİRLENDİ

Büyük final, 7 Nisan 2024 günü saat 21.00'de, futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda düzenlenecek. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçları nedeniyle yoğun bir fikstüre sahip olan iki takım, sezon ortasında bu önemli karşılaşmayı yapacak.

TAKIMLARIN HAZIRLIKLARI

Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Kupa finali için özel hazırlıklarına başladı. Her iki takım da bu prestijli kupayı müzelerine götürmek için kıyasıya bir mücadele verecek. Maçın tarih ve saati futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yorumlar