Sokak ortasında önlerini kesti, defalarca bıçakladı

Eşiyle boşanma aşamasında olan 43 yaşındaki Himmet Gödeş, sokakta karşılatığı eşi 32 yaşındaki Sevilay Gödeş ile baldızı Nermin Binar'ı defalarca bıçakladı.

Google Haberlere Abone ol
Sokak ortasında önlerini kesti, defalarca bıçakladı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde dün saat 14.00 sıralarından medyana gelen olayda eşi Sevilay Gödeş ile baldızı Nermin Bidar'ı bıçaklayan Himmet Gödeş gözaltına alındı.

Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi'nde yürüyen Himmet Gödeş, bir süredir ayrı yaşadığı 32 yaşındaki eşi Sevilay Gödeş ile 36 yaşındaki baldızı Nermin Bidar ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartşmanın ardından Himmet Gödeş, yanındaki bıçakla eşi Sevilay ve baldızı Nermin'i bıçakladı. 

Kalçasından yaralanan eş Sevilay Gödeş ile vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Nermin Bidar, çevredi vatandaşların yardıma koşmasıyla eski eşin saldırısından kurtarılarak bir magazanın içine alındı. Burada vatandaşlar tarafındna ilk yardım müdahale yapılan yaralı kardeş olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

"KARIM İLE ARAMI BOZDULAR"

Eşi ve baldızına bıçakla saldırarak yaralayan Himmet Gödeş ise o sırada yoldan geçen bir polis memuru tarafından yakalanaraj gözaltına alınırken, ilk ifadesine "Benim karım ile aramı bozdular. Bana boşanma davası açtı. Üç çocuğumuz var. Yolda karşılaştık ve bu olay yaşandı" dediği öğrenildi.

Yorumlar