Sinan Oğan çekiliyor mu? Son dakika açıklaması ne oldu?

Sinan Oğan da çekiliyor iddiaları Muharrem İnce'nin çekilmesinden sonra bazı CHP'li yandaş gazeteciler tarafından sosyal medyada algı oluşturmak amacıyla çıkarıldı. İddialara Oğan'na cevap geldi.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Oğan da mı çekiliyor? Açıklama geldi

Sinan Oğan çekiliyor mu, 14 Mayıs seçimlerine 2 gün kalmışken Muharrem ince'nin çekilmesi sonrasında gözler bu kez da Sinan Oğan'a çevrildi.

SİNAN OĞAN DA MI ÇEKİLİYOR?

Sinan Oğan'ın da çekileceği iddiasını ilk ortaya atan kişi CHP'li gazetecilerden İsmail Saymaz oldu.

Saymaz, iddia olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ilgili daha sonra kendisini farklı şekillerde savunmaya başladı.

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın yarın düzenleyeceği Antalya programının iptal edildiği öğrenildi.

Oğan'ın yarın Ankara'da olacağı, ekibiyle görüşeceği belirtildi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi sonrası yaşanan bu gelişme siyaset kulislerinde hareketliliğe yol açtı.

İnce de önceki günkü mitingini iptal etmişti. Muharrem İnce bugün yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurmuştu.

Ancak Sinan Oğan iddialara sosyal medyadan ''Lütfen bizim üzerimize oynanmak istenen oyunlara alet olmayın.'' sözleriyle yanıt verdi.

Oğan, ''Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım.'' ifadesini kullandı.

Yorumlar