Show TV Zahide Yetiş Canlı İzle 10 Haziran

Zahide Yetiş'le Canlı Yayın 10 Haziran Çarşamba günü itibariyle yeni konular ve konuklarda Show Tv ekranlarındaki yerini aldı. Bu sabah ekranlarda koronavirüs mücadelesini yenen doktor yaşadıklarını anlatıyor. Yaşama ümidini nasıl kaybettiğini ve geri nasıl kazandığını anlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
Show TV Zahide Yetiş Canlı İzle 10 Haziran

Zahide Yetiş 10 Haziran Çarşamba günü yeni konular ve konuklarla seyircinin karşısına çıkıyor. Bugün ekranlarda hastalarını iyileştirirken kendi koronavirüse yakalanan doktorun iyileşme süreci anlatılıyor. 

Zahide Yetiş'le 17 Mart 2020 Salı Show TV'de hayranlarının karşısına çıktı. Programın bugünkü etabında bir kez dünyayı kasıp kavuran virüs salgını ele alındı. Programa konuk olarak ise Caner Taslaman ve Mustafa Karataş alındı. Konuklar, virüs salgını kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından alınan kararlar hakkında yorumlarda bulundu.

Ayrıca, balık ustası Kenan Usta ve Elif Korkmazel, 'Tepside Kolay Profiterol' tarifi veriyor.

12 Mart Perşembe; Dr. Servet Yetkin, kolonoskopi ile ilgili bir çok sorunun yanıtını verdi. Ayrıca Hemoroid ile ilgili detaylı bilgilere yer verildi. Hemoroid tedavisi hakkında konuşulan Zahide Yetiş programında sağlık ile ilgili konulara açıklık getirildi. Ayrıca, Prof. Dr. Osman Erk Zahide Yetiş Canlı yayınında 'Güne Kahvaltı ile Başlamak' konusunda detaylı bilgiler verdi. Farklı bir bakış açısı ile kahvaltıyı masaya yatıran Erk, aç değilsek illa kahvaltı yapmak için kahvaltı yapmayalım dedi. Haftada bir gün serpme kahvaltı yapılabilir dedi.

17 Şubat Pazartesi; Divle Obruk peynirinin sırrının paylaşıldığı program sağlıklı bilgiler sunmaya devam ediyor. Merak edenler için mağarada olgunlaşan Divle Obruk peyniri ile ilgi detaylar Zahide Yetiş izleyicisi ile paylaşılıyor. Ayrıca yüsek tansiyon için doğal ev yapımı bir kür tarifi veriliyor. Ayrıca Dr. Feridun Kunak 'Buhar ile virüs Savar' nasıl hazırlanır izleyici ile paylaşıyor. 

13 Şubat Perşembe Günü; Uz. Dr. Feridun Kunak bugün bel ağrılarından kurtulmak için evde yapılabilecek basit harketleri gösteriyor. Nefes alma tekniklerinin de önemli olduğunu söyleyen Kunak, hergün bu hareketlerin 10 defa tekrarlanması gerektiğini söylüyor.

07 Şubat Cuma günü; ekranlardaki yerini aldı. Bugün günün sorusu; Hayatınızdaki kimin hangi huyunu değiştirmek istersiniz, neden? Zahide Yetiş Mustafa KArataş ile ekranlarda. İnternette dolaşan son günlerde yaşananların kıyamet alameti olduğuna dair sohbet videoları yayılmasının ardından başlayan tartışmalar Mustafa Karataş hocaya soruldu. Başına her takke geçiren sakal bırakan hoca değildir Karataş bu tür hoca geçinenlere verdi veriştirdi. Ayrıca bugün Hacamat nedir, nasıl yapılır gibi konular da Zahide Yetiş'te

Ayrıca internette tartışılan videolardan biri de cübbeli bir hocanın şut çekip çocukların kalede olduğu görüntüler. Zahide Yetiş Mustafa Karataş'la ekranlarda

06 Şubat Perşembe günü; Bugün Adana Kebap ustası birbirinden farkıl pizza tarifleri ile Zahide Yetiş'te. Tam 700 çeşit pizza yapılıyor.  Her dilden konuşan adam Kadir Demir bugün Zahide Yetiş'in konuğu olacak. Dr. Zafer Akıncı canlı yayında, kayınvalideler ile anlaşamayan gelinler için önerilerde bulundu. Çok basit hareket küçük püf noktaları ile kayınvalide ile mutlu geçinmenin yolları Zahide Yetiş'te

ZAHİDE YETİŞ CANLI YAYIN İZLE

05 Şubat Çarşamba günü; Zahide Yetiş bugün birbirinden uzman konukları ağırlayacak. Sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş programını kaçırmayın. Zahide Yetiş izleyicileri bugün ekranlarda tasarruf Ustası Fatih Ustayı konuk edecek. Fatih usta faturaları düşürmenin yollarını tek tek anlatacak. Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen hanımların mutlaka bugün Zahide Yetiş izlemesi gerekiyor. Fatura fiyatlarını düşürecek yöntemler ekranlarda.

Elif Korkmazel, bugün şeffaf tatlı tarifi verecek. 

Bugün Zahide Yetiş'in seyircileri sorusu evin bütçesini kim hazırlıyor oldu.

Tatlı krizini aşamayanlar için meyve salatası, kış kahvaltısında neler olmalı? Hepsi uzman konuklar tarafından izleyicilerle paylaşılacak.

04 Şubat Salı günü; kilo problemi olanlar için zayıflatan çorba tarifi verecek. Peki zayıflatan çorbanın içinde neler var. Bugün Uz. Dr. Ender Saraç Zahide Yetiş'in konuğu olacak. Virüslerin kol gezdiği son günlerde boğaz enfeksiyonu da sık görülmeye başladı peki boğaz enfeksiyonuna karşı nasıl önlemler alınmalı? Boğaz enfeksiyonu geçiren karışım tarifi Zahide Yetiş'te

 29 Ocak Çarşamba günü; Girişimsel Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Aşkın Nasırcılar, bugünkü programda kök hücre tedavisi konusunda önemli bilgiler verdi. Programın bugünkü etabında çocuk yetiştirirken yapılan hatalar masaya yatırıldı. Ayrıca mutfak tasarımları konusunda da önemli bilgiler verildi.

28 Ocak Salı günü; Zahide Yetiş'in Cuma programında Mustafa Karataş ile sohbetler yapıldı, Rize'de yıllar önce kaybolan bir Fransız'ın kemiklerinin Müslüman mezarlığına gömülmesi konusu ele alındı.

 23 Ocak 2020 Perşembe Feridun Kunak bugünkü programda evleri ziyaret ederek, fiziksel tedaviye ihtiyacı olan ev hanımlarına önerilerde bulundu. Kunak, bel ağrılarından kurtulmanın yollarını ev hanımlarına göstererek, evde yapılabilecek egzersizleri anlattı.

Zahide Yetiş'in bugünkü programı programında "Sebzeli Dana Bonfile Sarması" tarifi uygulamalı bir şekilde verildi. Tarifi veren ise Fırat Can oldu.

21 Ocak 2020 programında ise öncelikle Elif Korkmazel'in enfes yemeklerinin tarifleri ve uygulamalı yapılışları ekrana gelirken; daha sonra da hepimizi yakından ilgilendiren konular ele alındı. Örneğin, sahte peynirlerin nasıl anlaşılacağı gibi hayati bir konu ele alındı. Programın bugünkü etabına Fizik Tedavi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet İnanır konuk oldu. İnanır fıtık konusunda önemli bilgiler verdi.

Programda bugün ayrıca meşhur Divle Obruk Peyniri konu alındı. Karaman'da bulunan Divle köyünde obruklarda saklanarak yemeye hazır hale getirilen koyun peynirinin sırrı programda ele alındı.

Zahide Yetiş'le 20 Ocak 2020 Pazartesi günü itibariyle yeni konu ve konuklarıyla bir kez daha Show TV'de saat 16.00 itibariyle ekranlara geliyor. Programın dünkü etabında ilginç bir denemeye yapılmak istendi. Canlı yayında 2,5 metrelik kebap denemesi yapıldı. Öte yandan Tasarruf Uzmanı Fatih Usta'nın verdiği değerli bilgilerle evde yapılabilecek birçok tasarruf konusunda önemli bilgiler verildi. Örneğin evdeki kombiyi daha ekonomik kullanmak son derece mümkün. Evde kullanılan çamaşır ve bulaşık makinelerinin neden olduğu israf da yine bugünkü programda ele alındı.

Zahide Yetiş 19 Aralık Perşembe günü Feridun Kunak Kadınlar Pazarı'na giderek sağlıklı beslenme konularında önemli bilgiler verdi. Elif Korkmazel bugünkü programda mutfakta paçanın nasıl kullanılması gerektiğini anlattı. Elif hanım Beşamel soslu yufka kebabının nasıl yapıldığını anlattı. Öte yandan programın bugünkü etabında, memleketinizdeki düğün adetleri, ilginç gelenekler konuşuldu. 

Zahide Yetiş'te bugün neler konuşuldu, neler oldu, kimler misafir oldu, misafirler neler anlattı? Zahide Yetiş'le bugünkü programda Elif Korkmazel Şişte Balık, Soğan Salatası, Sufle ve Yumurtalı Kızarmış Balık tarifini verdi. Yumurtalı Kızarmış Balık için gerekli malzemeler ise şöyle: Yarım kilo kılçıkçısız hamsiz, bir yumurta, bir şişe soda, bir su bardağı un, tuz, bir su bardağı mısır unu ve kızartmak için sıvı yağ. Ayrıca Elif Korkmazel Zahide Yetiş 22 KAsım Cuma günü yayınlanan canlı yayınında tam ölçülü şekerpare tarifi verdi.

Programın bugünkü etabında Karadeniz mutafığının usta isimleri misafir edildi, lezzetli yemeklerin tarifi alındı. Önceki programda ise Prof. Dr. Bülent Tıraş kanda akyuvarların çoğalmasını sağlayan maddedinin ambriyonun vücutta tutulmasını sağladığını söyledi. Anne olma ümidi ile tedavi olan kadın hastalarda yüzde yirmi oranında başarı sağlandığını söyledi. Kişinin kan hücrelerinden elde edilen serumun enjekte edilmesi ile tedavi yapıldığını söyleyen Prof. dr. Tıraş, başarının yadsınamaz düzeyde olduğunu söyledi.

Zahide Yetiş'in bugünkü programına konuk olan isimlerden biri Şanlıurfalı Kebap Ustası Hacı bey, ailesiyle birlikte lezzetli yemeklerin tariflerini verdi, uygulamalı "Peynirli Helva"nın nasıl yapıldığını anlattı. 

Öte yandan programın bugünkü etabına konuk olan Fizyoterapist Zafer Aksungur, bir kez daha önemli bilgiler verdi. İnsan kaburgası ve kaslarındaki rahatsızlıklardan dolayı insanların yaşadıkları huzursuzluğa değinen Aksungur, ağrısı olan insanlarda kasların buruşmuş bir çarşaf gibi olduğunu, ancak kasları ütülenmiş bir çarşaf gibi olan insanların ise hiçbir zaman ağrı çekmediğini söyledi.

Zahide Yetiş'le 18 Kasım 2019 Pazartesi canlı izleyenler de yine dolu dolu bir program seyretmiş olacak.

Zahide Yetiş'in 14 Kasım 2019 Perşembe günkü programı da yine diğer programlar gibi hem eğlenceli hem bilgilendirici oluyor. Zahide Yetiş'te dün Elif Korkmazel, Diyarbakır'ın meşhur "Duvaklı Pilavı"nın tarifini verdi. Duvaklı pilav için gerekli olan malzemeler ise, 2 su bardağı pirinç, 4 çorba kaşığı tereyağı, 800 gram yağsız dana kıyma, 2 adet kırmızı biber ve 3 adet sivri biber.

Programın bugünkü konukları arasında MasterChef'ten hatırladığımız Şef Mehmet Sur vardı. Şef Mehmet bugün canlı yayında "Kuzu Kaburga Dolma" yemeğinin yapılışını uygulamalı şekilde anlattı. Ayrıca bugünkü programda İstanbul'da yaşanan ıspanarak zehirlenmesi vakaları ele alındı.

Ispanak konusunuda ise Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bugün Zahide Yetiş'e konuk oldu. Prof. Saraçoğlu, ıspanak konusunda önemli uyarılarda bulundu. Özellikle ıspanak alırken kökünde kırmızılık olup olmadığına bakılması gerektiği, sağlıklı ıspanakta kırımzılık olması gerektiğini söyledi.

Zahide Yetiş'le geçen hafta Çi börek tarifi uygulamalı olarak canlı yayında anlatıldı. Programın bugünkü etabında Op. Dr. Bora Şerifhan Alpaydın, ortopedik konularda önemli bilgiler paylaştı. Diz protez kullanan hastalara ipuçları sundu. Dr. Feridun Kunak ise "Topuk Dikeni" hastalığı konusunda birbirinden ilginç bilgileri seyircilerle paylaştı. Kunak, topuktan tansiyon ölçme yöntemini de anlatarak yeni bilgilerle hastaları aydınlattı. 

Hafta içi her gün sabah saat 9.45'te Show TV ekranlarından hayranlarıyla buluşan Zahide Yetiş, sağlıktan spora, tıptan gıda sağlığına kadar pekçok konuda vatandaşı aydınlatan bilgilerin paylaşımına vesile oluyor. Her hafta alanında uzman isimler vatandaşı bilgilendiriyor. Programıda yöresel yemeklerin tarifleri de uygulamalı şekilde yer alıyor. Öte yandan bazen de birbirinden ilginç sürpriz konuklar olabiliyor. Zahide Yetiş'e 30 Ekim 2019 Çarşamba günü konuk olan Prof. Dr. Osman Erk, sağlıklı hayat konusunda önemli ipuçları verdi.

Zahide Yetiş'in dünkü programında uzun ömürlü olmalarıyla ünlü olan Hunza Türkleri'nin milli içeceği Hunza Çayı'nın tarifi verildi. 

Hunza Çayı'nın tarifi şöyle: 

6-7 adet kakule

2 tatlı kaşığı tarçın

10 adet taze nane 

10 adet limon yaprağı

3 çorba kaşığı esmer şeker

3 çorba kaşı taze zencefil 

Örneğin geçen hafta Doç Dr. Hayati Akbaş Zahide Yetiş Canlı yayında vücutta oluşan sarkmaların sebeplerini anlattı. Dr. Feridun Kunak ise burun tıkanıklığı doğal yollardan nasıl giderilir bir bir anlattı. 

Ayrıca tüp bebek tedavisinde merak edilen tüm sorular Zahide Yetiş son bölümde cevap buldu. 

Zahide Yetiş 23 Ekim Çarşamba programında Sahte balı ile gerçek balın anlaşılması için çok basit bir yöntem anlatıldı. Dünkü programda ise Tokatlı hanımlar maharetlerini ortaya koydu. Tokat'a özgü Bat yemeğinin incelikleri hanımlar tarafından uygulamalı anlatılırken, bugünkü programa mıknatıs adam Ethem bey de konuk oldu. Çatal kaşığı vücuduna yapıştıran Ethem bey görenleri şaşırttı. Öte yandan Uzman Doktor, Oytun Erbaş bugünkü programa da katılarak sağlıklı hayat konusunda önemli incelikler anlattı. Özellikle de okul okuyan çocukların sabah kahvaltısı yapmaları konusunda önemli uyarılarda bulundu. 

Programın bugünkü etabında sahte bal ile gerçek balın nasıl anlaşıldığı uygulamalı şekilde anlatıldı. Buna göre sahte her iki baldan birer kaşık balı birer tabağa koymak gerekiyor. Daha sonra üzerine yarımşar bardak su koyulmalı. Sonrasında ise tabağı dairesel şekilde çalkalamak gerekiyor. Sahte bal suyla birlikte dağılırken, gerçek bal ise petek petek şekiller oluşturuyor. Petek petek şekiller oluşturan gerçek baldır.

Zahide Yetiş 9:45 itibari ile Show TV ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkıyor. Zahide Yetiş 22 Ekim Salı günü Tokatlı kadınları misafir etti. Tokatlı kadınlar kendi yörelerine has bat yemeğini uygulamalı bir şekilde gösterdi. Programın bugünkü etabına ilginç bir misafir de alındı. Ethem bey isimli misafir metal cisimleri vücuduna yapıştırarak herkesi şaşırtmayı başarıyor. Vücudunda mıknatıs özelliği olduğunu ileri süren Ethem beyin sırrı ise anlaşılamadı. Öte yandan Doktor Oytun Erbaş bugün de sağlıklı hayat konularında Zahide Yetiş'te önemli açıklamalarda bulundu. 

Tokat'a özgü bat yemeği için gerekli olan malzemeler ise şöyle: 

İki su bardağı haşlanmış yeşil mercimek, 2 su bardağı ince köftelik bulgur, iki yemek kaşığı biber salçası ve bir yemek kaşığı domates salçası. 

Programın bugünkü etabı İstanbul'un Çatalca ilçesinde geçiyor. Programa köylü kadınlar, ev yapımı pancarlı eriştenin yapımını anlatarak katılıyor. Programın bugünkü etabına misafir olarak katılan Uzman Doktor Aydın Duygu, sağlıklı hayat ve sağlıkla beslenme konularında önemli bilgiler verdi. Özellikle de ıspanak tüketimindeki yanlış bilgiler konusunda aydınlatıcı detaylar veren Uzman Doktor Duygu, ıspanağın yumurtalı şekilde daha faydalı olacağını söyledi. Duygu, yoğurt tüketimine ağırlık verilmesi gerektiğini belirterek, özellikle katkısız yoğurtların tercih edilmesini istedi. Uzman Doktor Duygu, market yoğurtlarının da tüketilmesinden çekinilmemesi gerektiğini söyledi. Yumurta konusunda da bilgiler veren Duygu, yumurtanın en harika gıdalar arasında yer aldığını belirterek tüketilmesi konusunda ısrarlı olunmasını istedi.

Zahide Yetiş'e dün damgasını vuran misafir ise Ali Dede oldu. Ali Dede, 100 yaşında olduğunu belirterek hiçbir rahatsızlığının olmadığını ifade etti. Ali Dedenin bu sağlıklı hayatının kaynağının ise fındık olduğu belirtiliyor. Yaşlı amcanın sabah erkenden kalktığı, evinin her türlü işine koştuğu vurgulanıyor. Ali Dedenin şu ana kadar üç evlilik yaptığı öğrenildi. Yaşlı adamın sağlıklı hayatıyla ilgili konuşan Dr. Fevzi Özgönül ise fındığın çok önemli bir besin kaynağı olduğunu belirterek, "Büyüklerin anne sütü" olarak nitelendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Programın dünkü etabında kilo sorunu masaya yatırıldı. Eşler arasındaki kilo sorunlarına çözümler üretilmeye çalışıldı. Öte yandan bugün Gerdan Çorbası'nın tarifi ve malzemeleri verildi. Zahide Yetiş'in bugünkü programında yine birbirinden dikkat çeken konuklar ve konular ele alandı. Op. Dr. Esra Çabuk Cömert, doğurganlık konularında bilgiler verdi. Öte yandan zayıflık ve sağlıklı beslenme konularında ise Op. Dr. Oytun Erbaş misafir olarak birçok önemli bilgi verdi. Oytun Erbaş, uzun yaşamak için zayıf kalınması gerektiği ancak az yenmemesi gerektiğini söyledi. 

Zahide Yetiş 15 Ekim Salı günkü programında ayrıca Tik Tik Mantısı'nın nasıl açılacağı köyül kadınlarla birlikte uygulamaları bir şekilde anlatıldı.

Zahide Yetiş'in dünkü programında karaciğerini verdiği eşi tarafından aldatılan genç bir kadının feryatları damgasını vurdu. Genç kadın, eşine verdiği karaciğerini geri istediğini söyledi.Zahide Yetiş'in bugünkü programına konuk olan Dr. Murat Topoğlu, sağlıklı bir hayat için gerekli olan birçok konuda bilgiler verdi. Özellikle de sağlıklı beslenme konusunda önemli noktalara değinene Topoğlu, vücuttaki yağların tehlikesine değindi. Zahide Yetiş son bölümünde Elif Korkmazel leziz ir kara lahana dolması tarifi veriyor. Ayrıca yüzündeki tüylerden muzdarip olan yşe Zahide Yetiş'te derdine derman arıyor.

Bel ağrılarından kurtulmak için doğal tarifler verilecek programa Tüp bebek uzmanı Prof. Dr. Bülent Tırşa konuk olacak.

Öte taraftan Zahide Yetiş'te diz ağrılarına iyi gelecek doğal krem tarifi verilecek

Zahide Yetiş Cuma günleri Mustafa Karataş hoca ile birlikte Cuma sohbeti ile ekranlarda. Mustafa KArataş hoca hacamat insan sağlığı için gerekli mi sorusunun cevaplarını anlatıyor.

Bugün Mustafa Karataş hoca ile birlikte Cuma sohbeti ekranlarda. Şifa  duasını canlı yayında okuyup ekranlara getiren Mustafa Karataş hoca aynı zamanda hacamatın insan sağlığına faydalarını anlattı. 

Canlı yayında hacamat uygulaması yapıldı.

Zahide Yetiş Mustafa Karataş'da okunan şifa ayetler:

Zahide Yetiş geçen gün günün sorusu bebeğin cinsiyetini erkek mi kadın mı belirler oldu. Bugün yine izleyicilerine faydalı bilgiler verecek olan ekranların en çok izlenen programı Zahide Yetiş izleyicileri için ekranlarda.

Dr. Fevzi Özgönül eve mutlaka bir trambolin alınması gerektiğini ve kilo kaybına aşırı derecede faydası olduğunu söyledi. Kilo problemi olan insanlarda tatlı isteğini nasıl bastırmak gerektiğinin yollarını da söyleyen Özgönül, aşırı tatlı isteği vücutta hala yolunda gitmeyen bişeyler olduğunun göstergesi dedi.

Tatlı isteğini bastırmak için:

  • bir avuç kuruyemiş
  • probiyotik yoğurt 
  • bağırsağı güçlendirmek

Yorumlar