Zafer Akıncı kimdir

Zafer Akıncı kimdir, Zafer Akıncı'nın eşi kimdir, sorularının yanıtı merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Zafer Akıncı kimdir.

Google Haberlere Abone ol
Zafer Akıncı kimdir

Zafer Akıncı kimdir, Zafer Akıncı'nın eşi kimdir, sorularının yanıtı merak eden vatandaşlar tarafından internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. Peki, Zafer Akıncı kimdir. 

Televizyon programlarında boy gösteren özellikle TRT 1'de çıktığı programlarla gündeme gelen Zafer Akıncı'nın hayatını merak eden vatandaşlar araştırmalarına devam ediyor.

ZAFER AKINCI KİMDİR?

1974 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Zafer Akıncı, Sivas'ta bulunan Cumhuriyet Üniversitesi'nde Fizik öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Bilgisayar programcılığı ile de ilgilenen Akıncı daha sonra 2005 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesinde Uygulamalı Psikoloji üzerine yüksek lisans eğitimi aldı. Eğitim ve öğretime olan ilgisi ile dikkat çeken Akıncı ilgi alanı olduğu bazı bölümlerde ayrıca eğitimini sürdürmüş lisans ve yüksek lisans derecelerinde diplomalar sahibi olmuştur.  İstanbul Teknik Üniversitesinde İnsan kaynakları Yönetimi ve Ahmet Yesevi Üniversitesinde Yönetim ve Organizasyon üzerine yüksek lisans çalışmaları yapan Akıncı aynı zamanda Anadolu Üniversitesinde sosyoloji bölümünde okumuştur.

Meksika‘daki Universidad Azteca‘da 2015 yılında Gelişim Psikolojisi üzerine doktorasını yapan Akıncı, burada yaptığı çalışmalar sonucunda “Dikkat eksikliği problemlerinde bilişsel gelişim eğitiminin etkinliği ve en etkin olan bilişsel gelişim yönteminin tespit edilmesi” konulu tezini vermiştir. 

Zafer Akıncı, 2002 yılında nöropsikoloji ve bilişsel gelişim alanında kullanılan dağınık yöntemleri araştırarak, Elde ettiği veriler ve bilgiler doğrultusunda bütünsel ve daha etkili sonuçlar veren bir metoda ihtiyaç olduğunu görmüş ve “IQup Bilişsel Gelişim Metodu” nu geliştirmeye başlamıştır. Öğrenme yetenekleri üzerinde kalıcı gelişim sağlayan IQup Metodu’nu geliştirmiştir. IQup Bilişsel Gelişim Metodu’nun etkinliği ve kalıcılığı üzerine bilimsel araştırmalar yapılmış ve metot uluslararası alanda kabul görerek dünya literatürüne girmiştir.

Yorumlar