Şeyma Subaşı boşandı mı? Neden boşandı?

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı ünlü eşi ile boşandığı yönündeki haberler magazin dünyasının bu aralar en çok konuşulan konuları arasında bulunuyor. Meedo lakaplı Mısır iş insanı ile evliliği de en çok konuşulan konular arasındaydı.

Google Haberlere Abone ol
Şeyma Subaşı boşandı mı? Neden boşandı?

Şeyma Subaşı boşandı mı, Meedo ile neden boşandı soruları magazin meraklılarının gündemini meşgul ediyor. Subaşı'nın Meedo ile birlikteliği uzun süre konuşulmuştu. Şimdi ise ayrılıkları konuşuluyor.

ŞEYMA SUBAŞI BOŞANDI MI?

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi boşanmanın ardından soluğu Paris’te aldı. Paris Moda Haftası’nı takip eden eski eşler, sosyal medyada partilerde çekilen karelerini paylaştı.

Acun Ilıcalı ile 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı, 3 yıldır Mısırlı iş insanıMohammed Alsaloussi aşk yaşıyordu. Bir dargın bir barışık şekilde ilişkileri devam eden Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi geçtiğimiz aylarda mutluluğa ‘Evet’ diyerek hayatlarını birleştirmişlerdi.

Şeyma Subaşı boşandı mı? Neden boşandı?
Şeyma Subaşı ve Meedo

 

Subaşı, sadece yakın çevresinin katıldığı bir törenle nikah masasına oturmuş ve sade beyaz bir gelinlik tercih etmişti. Nikahın ardından harekete geçen Şeyma Subaşı'nın ilk işi soyadını değiştirmek oldu. Instagram'da 3 milyon takipçisi bulunan ünlü isim, adını "Şeyma Alsaloussi" olarak güncellemişti.

Mutlu bir evlilik süren Şeyma Subaşı sık sık sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle takipçileriyle iletişim kuruyordu. Geçtiğimiz günlerde Rami Kütüphanesi'nin bahçesinden bir video paylaşan Şeyma Subaşı'nın parmağında yüzüğünün olmaması dikkat çekti. Takipçileri Subaşı'ya 'Yüzüğün nerede?', 'Yüzüğünü neden çıkardın?' gibi yorumlar yaptı.

Sosyal medyada ise Mohammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı'nın yakın zamanda boşanma davasının görüleceği iddiası ortaya atıldı. Acun Ilıcalı ile 5 yıl önce boşanan Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi’yle 4 ay önce İstanbul’da evlenmiş, Marakeş’te de görkemli bir düğün yapmıştı.

Subaşı’nın sosyal medyadaki son paylaşımında parmağında tektaş yüzüğünün olmaması, ‘Ayrıldılar mı?’ sorusunu gündeme getirmişti. Şeyma Subaşı ile Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, avukatları aracılığıyla Beykoz Aile Mahkemesi’ne başvurarak geçtiğimiz hafta boşanma davası açmıştı.

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile yaklaşık 5 ay önce evlenen Şeyma Subaşı 29 Eylül'de Beykoz Adliyesindeki duruşmada boşandı. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile 2 Mayıs'ta evlenmişti. Evlilikte psikolojik şiddet iddialarının ardından çift boşanmak için mahkemeye başvurdu.

5 aylık evliliği bitiren duruşma bugün Beykoz Adliyesinde görüldü. Kararını açıklayan mahkeme, Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı'nın boşanmasına karar verdi. Boşanmanın ardından Şeyma Subaşı’nın iş insanı Burak Ateş’le aşk yaşadığı iddia edilmişti. Subaşı ve Ateş boşanmanın ardından birlikte Paris tatiline çıktı.

İkilinin Paris tatilinden kareler sosyal medyaya da düştü. Şeyma Subaşı, iş insanı Burak Ateş’le aşk yaşadığı iddialarını şu sözlerle yalanlamıştı: “Burak Ateş canım arkadaşım. Düğünüme de gelmişti. Şimdi de tatile çıkıyorum ve Paris’te onunla bir arada olacağız.”

Yorumlar