Sevda Türküsev TGRT'den neden ayrıldı?

Sevda Türküsev TGRT'den neden ayrıldı?

Google Haberlere Abone ol
Sevda Türküsev TGRT'den neden ayrıldı?

Sevda Türküsev TGRT'den neden ayrıldı?

Sevda Türküsev, 10 Haziran 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Sunuculuk, yazarlığı yanında aynı zamanda bir iletişim uzmanı olan Sevda Türküsev 1987 yılında tekstil sektöründe tasarımcı olarak çalışmaya başladı. 

Sonra sırasıyla üretim, planlama ve diğer bölümlerde görev yaptı. Türkiye’de büyük sirketlerde ve son olarak 2004-2008 yıllarında yurt dışında büyük bir entegre tekstil fabrikasının genel müdürlügünü yaptı.

Yazarlığa 2004 yılında çıkarmış olduğu Muhafazakar Çapkınlar kitabıyla adım attı. Bu eserde yazar genel müdürlük dönemindeki, gözlemlerini, yaşadıklarını ve izlenimlerini paylaştı.

Kıtabın o dönem çok ses getirmesi ile birlikte çeşitli Tv programlarını konuk olarak yer aldı. Yazar toplamda 14 kitap yazdı.

Kadın-erkek ilişkilerinin yanı sıra kişişel gelişim ve kişisel başarı alanlarında kitaplar yazdı. Duygu kontrolü ve kişişel başarı kitabı en çok satan eserlerinin başında gelip 17. baskıya ulaştı.

Sevda Türküsev 2014-2015 senelerinde Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. 

Daha sonraki yıllarda çeşitli internet gazetelerinde gündeme dair yorumlarını düzenli olarak paylaştı.

Ayrıca 2014-2015 tarihleri arasında düzenli olarak Tv Net - Net Bakış programında yorumcu olarak yer aldı ve gündeme dair konuları yorumladı.

Yazar son dönemlerde çeşitli üniversiteler ve okullarda gençlere Kişisel Gelişim Başarı Motivasyon Liderlik konulu paneller, konferanslar vermiştir. Aile içi iletisim, Kişisel gelişim, Medyanın etkisi, iş hayatında başarı konularında seminerler, panaller, konferanslar ve eğitimler vermeye devam etmektedir.

Yazar halen sosyal medya hesaplarında gündeme dair yorumlarını aktiv bir şekilde devam ettirmektedir, Tv yorumculuğu, kişisel gelişim profesyöneliği, kurumsal ve bireysel danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Türküsev 2020/21 sezonunda Uçankuş TV'de Canlı Masa programında hafta içi her gün Erol Köse, Nurseli İdiz ile birlikte gündeme dair yorumlar yaptı.

Sevda Türküsev şuan TGRT Haber'de Bilmedikleriniz programıyla hafta içi her gün Erol Köse ile birlikte gündeme dair yorumlar yaptı.

Sevda Türküsev 19 yaşında evlenmiş ve bu evlikten bir erkek çocuğu dünyaya getirmiştir. Daha sonra 25 yaşında eşinden ayrılarak hayat mücadelesine oğluyla birlikte devam etti.

Türküsev, TGRT Haber'den ayrıldığını şu sözlerle duyurmuştu: 

31 Mayıs’tan bu yana @tgrthaber de
yapmakta olduğum #bilmedikleriniz programdan
kendi isteğimle
ayrılmış bulunmaktayım.
Başta Aslıhan Ören olmak üzere, yönetmenlerimiz ve ekran arkasındaki tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
@tgrthaber ‘i izlemeye devam edin. Sevgiler 🌺❤️

Sevda Türküsev TGRT'den neden ayrıldı?
Sevda Türküsev TGRT'den neden ayrıldığına ilişkin ise bir açıklama yapmadı.

 


 

Yorumlar