Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında yeni son dakika gelişmesi

Geçirdiği beyin kanaması sonrasında günlerdir yoğun bakımda tutulan Settar Tanrıöğen yoğun bakımdan çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Settar Tanrıöğen yoğun bakımdan çıkarıldı

Son dönemlerde "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki "Abdullah" rolüyle ekranlara dönen usta oyuncu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. İki kez ameliyat edilen Tanrıöğen, yoğun bakım ünitesinden çıkarak normal odaya alındı. 61 yaşındaki sanatçının yanında kızı ve ablası bulunurken, doktorları ziyaretçi yasağı uyguladı.

DİZİYE DÖNÜŞ SÜRECİ

Hastaneye yatışından bu yana "Kızılcık Şerbeti" dizisinin ekibi ve tiyatro ekiplerinden arkadaşları, Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında bilgi almak için hastaneye akın etti. Oyuncunun hastanede bir hafta daha kalması beklenirken, dizi setine dönüş tarihi konusunda henüz bir karar verilmedi.

BEYİN KANAMASI VE TEDAVİ SÜRECİ

Ebru Destan'ın açıklamasıyla duyurulan beyin kanaması haberi sonrası, Gold Film tarafından yapılan yazılı açıklamada, Tanrıöğen'in yoğun bakıma alındığı ve bilincinin açık olduğu belirtildi. Beyin damarlarında oluşan anevrizmanın patlaması sonucu meydana gelen kanama nedeniyle tedavi altına alınan sanatçının, 29 Ocak'ta beyindeki kanama sebebiyle beyin omurilik sıvısında artış tespit edilmiş ve girişimsel işlem yapılarak durumun stabil olduğu açıklandı.

Settar Tanrıöğen, tiyatro ve dizi dünyasında uzun yıllardır sevilen ve saygı duyulan bir isim. "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki performansıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Tanrıöğen'in sağlığına kavuşması, sevenleri ve takipçileri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Oyuncunun sağlık durumu ve diziye dönüş süreci hakkında gelişmeler, hayranları tarafından yakından takip ediliyor.


 

Yorumlar