Serhat Osman Karagöz neden hapiste?

Serhat Osman Karagöz neden hapiste sorusu ünlü ismin hayranlarınca merakla soruluyor. Karagöz'ün hapiste olduğuna yönelik haberler ünlü ismin hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
Serhat Osman Karagöz neden hapiste?

Serhat Osman Karagöz'ün hapiste olduğu haberleri şaşkınlıkla karşılandı. Pucca olarak bilinen yazar Selen Işık Pınar'ın eski eşi Serhat Osman Karagöz neden hapiste merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Serhat Osman Karagöz neden hapiste? İşte dataylar...

SERHAT OSMAN KARAGÖZ NEDEN CEZA ALDI?

Oyuncu Serhat Osman Karagöz, kişisel verilerin ihlali nedeniyle hapis cezasına çarptırıldı. Kendisi, Instagram hesabında bir başka kişinin ismini açıkça paylaşarak kişisel verileri ihlal ettiği için 2 yıl 6 ay hapis cezası aldığını duyurdu. Karagöz, cezaevinde geçirdiği yaklaşık 18 günlük süreci, sosyal medya hesabından paylaştığı bir dizi gönderi ile anlattı. Bu süreçte, cezaevindeki yaşam koşulları ve günlük rutinleri hakkında bilgiler verdi. Oyuncunun cezaevine girişi, özellikle sosyal medyada aktif olan bir isim olması nedeniyle dikkat çekti​​​​​​​​​​.

Instagram'da bir kişinin ismini paylaşarak kişisel verileri ihlal ettiği gerekçesiyle 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezaevi sürecini sosyal medyadan duyurdu.

Türk oyunculuk dünyasının tanınan isimlerinden Serhat Osman Karagöz, sosyal medyada gerçekleştirdiği bir paylaşım nedeniyle hapis cezasına çarptırıldı. Kendisi, Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımda bir başka kişinin ismini açıkça belirterek kişisel verileri ihlal etti.

Karagöz, cezaevine girişinin ardından, içerideki yaşam koşulları ve günlük rutinleri hakkında bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı. Yaklaşık 18 gün cezaevinde kaldıktan sonra, 8 gün izinli olarak dışarı çıktığını belirtti.

Serhat Osman Karagöz, özellikle sosyal medyada aktif olmasıyla tanınıyor. Cezaevine girişinin ardından sosyal medyadaki sessizliği dikkat çekti. Kendisi, bu süreçte sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla biliniyor.

SERHAT OSMAN KARAGÖZ'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Karagöz'ün en son yaptığı açıklama şöyle:

Napıyorsunuz ya? Hayatımın yine en enteresan dönemlerinden birinden geçiyorum. Artık şaşırmıyorum. Bana burada instagramda saçma sapan yazı yazan bir arkadaşın ismini açık şekilde paylaştım diye devlet bana 2 yıl 6 ay 3/2 den ceza vermiş. Yaklaşık 18 gündür cezaevindeyim.Gemlik benim için artık zeytinden ibaret değil. Keşke eylemlerimin ahlaki olup olmadığını onların hitap ettiği kitle belirlese. Biz bedavadan yatanlardanız.içeride suçumu sorduklarında kişisel verilerin ihlali diyemiyorum. Var bizde de bişiler diyorum.burada okuma yazma bilmeyenler için evrak asmışlar evrakta “okuma yazma bilmeyenler 2023-2024 yılları arasında başvuru için” haliyle okuma yazma bilmeyenlerin haberi yok. Baş memurluk çağırdı soruyor ne iş yapıyorsun diyorum tiyatro sinema stand up. Yazıyor oraya vasıfsız. Sürekli kendimle yüzleştim. Her şey dilekçeli kantin, revir, halı saha, koğuş değişimi manav bile dilekçeli. Çişe giderken isteseler onu da yazacaksın. bazıları çok sinirli böyle ağzına antidepresan atmak istiyorsun.koğuş abilerim arkadaşlarım var çok konuşmam şaka yapmam dışında memnunlar. Vardiya başkanları baba gibi bazıları hem komik hem baba. İlk günler çok zordu. 15 günü doldurunca izne çıkıyorsun benimki haftasonuna denk geldiği için 18 günde çıktım. 8 gün iznim var dava üst mahkemeden dönmezse dönene kadar oradayım.içerde karşıma iyi insanlar çıkmasa o kadar kişi içinde kaybolur giderdim. Koğuş mümessili yaptılar beni ,23 nisanda bir günlüğüne oturturlar ya çocukları o misal. Çok anlatacağım şey var. Batıyı çok özledim. Moruk her şeyi yazamıyorum.karar bozulmazsa 9 gün sonra yine aynı yere dönücem…

Yorumlar