Sen Türkülerini Söyle kim elendi 24 Kasım Cuma akşamı elenen isim kim oldu?

Sen Türkülerini Söyle yarışmasının 24 Kasım Cuma akşamı yayınlanan hafta finalinde bir isim daha yarışmaya veda etmek durumunda kaldı. Peki, Sen Türkülerini Söyle kim elendi?

Google Haberlere Abone ol
Sen Türkülerini Söyle'de veda gecesi

Sen Türkülerini Söyle yarışmasının son bölümünde kim elendi, yarışmaya veda ederek hayallerine de elveda diyen yarışmacı kim oldu sorularının cevabı dün akşam cevabını buldu.

SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE KİM ELENDİ?

Jüri üyeleri tarafından yapılan oylama sonucunda dün akşam yarışmaya veda eden isim belli oldu.

Sen Türkülerini Söyle kim elendi

Ömer Gökmen, Sen Türkkülerini Söyle yarışmasına dün akşam veda eden isim oldu.

Türkiye'nin en sevilen müzik yarışmalarından biri olan "Sen Türkülerini Söyle," TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Bu yarışma, Türk halk müziğinin en güzel örneklerini sahneye taşıyor ve yetenekli yarışmacıları keşfetme fırsatı sunuyor.

YARIŞMA FORMATI VE ÖDÜLLER

"Sen Türkülerini Söyle," 16 yetenekli yarışmacının katılımıyla 10 hafta süren bir müzik maratonu. Yarışmacılar, büyük ödül olan 500 bin TL'yi kazanmak için kıyasıya mücadele ediyorlar. Her bölümde, iki ayrı turda performans sergileyen yarışmacılar, jüri ve seyircilerden en yüksek puanı almayı hedefliyor. Gecenin ödülü olan 50 bin TL, her iki turun en yüksek puanını alan yarışmacılar arasında paylaştırılıyor.

ELEME VE FİNAL

Yarıştıkları turda jüriden en düşük puanı alan yarışmacılar, bir sonraki turda eleme riski ile karşı karşıya kalıyor. Eleme turlarında, jüriden en az üç oy alan yarışmacılar bir sonraki haftaya devam ederken, diğerleri yarışmaya veda ediyor. Zorlu bir mücadelenin ardından, süper finale kalan 8 yarışmacı büyük ödül için yarışıyor.

JÜRİ ÜYELERİ VE SUNUCU

Yarışmanın sunuculuğunu ünlü sanatçı Turgay Başyayla üstlenirken, jüri koltuğunda Cengiz Özkan, İsmail Altunsaray, Öykü Gürman, Aysun Gültekin ve Emre Yücelen gibi isimler oturuyor. Her biri kendi alanında uzman bu jüri üyeleri, yarışmacıların performanslarını titizlikle değerlendiriyor.

ÖNE ÇIKAN PERFORMANSLAR

Yarışmanın son bölümünde, izleyiciler birbirinden etkileyici performanslara şahit oldular. Mergül Palta'nın "Dumanlı Dumanlı" ve Emir Talha Altunbaş'ın "Bir Sivaslı Uğruna" performansları büyük beğeni topladı. Ayrıca, İlke Yıldız ve Ali Açıkyol gibi isimler de jüriden tam not almayı başardı.

YAYIN ZAMANI

"Sen Türkülerini Söyle," her Cuma TRT 1'de yayınlanıyor. Türk halk müziğinin zenginliğini ve çeşitliliğini ekranlara taşıyan bu program, hem müzik severlerin hem de geniş bir televizyon izleyici kitlesinin favorisi haline gelmiş durumda.

Yorumlar