Şehzadeler bayramda görev başında olacak

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe genelinde kurban kesim yeri olarak belirlenen alanlarda incelemelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Şehzadeler bayramda görev başında olacak

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe genelinde kurban kesim yeri olarak belirlenen alanlarda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, kurban kesim yerlerinde vatandaşların kurbanlarını rahatlıkla kesebilmeleri için Şehzadeler Belediyesi olarak görev başında olacaklarını söyledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesindeki kurban kesim yerlerinde yapılan son hazırlıkları yerinde inceledi. Şehzadeler Belediyesi olarak bayram boyunca vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için çalışacaklarını ifade eden Başkan Çelik, “Mübarek kurban bayramı arifesinde Şehzadeler Belediyesi olarak biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yarın nasip olursa tüm İslam ümmeti ile birlikte kurban bayramımızı idrak edeceğiz. Şehzadeler Belediyesi olarak kurban öncesinde tüm ekiplerimiz ile seferber bir durumdayız. Şehzadeler ilçemizde Alaybey, Perşembe ve Nurlupınar pazar yerlerinde vatandaşlarımızın rahatlıkla kurbanlarını kesebilmeleri için gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Pazar yerlerinin içine vatandaşlarımızın kurbanlarını rahatlıkla kesip yüzebilmeleri için askı sistemleri kuruyoruz. Bunun dışında diğer birimlerimizde bayram süresince gerekli tertibatları alarak vatandaşlarımızın rahatça bir bayram geçirmeleri için görevde olacaklar. Rabbim kurban bayramına kavuşmayı hepimize nasip etsin. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin mübarek kurban bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar