Sanatın kalbi Bozüyük’te “Berber” adlı tiyatro oyunu ile attı

Bozüyük Belediyesi tarafından “Tiyatro Festivali Metristepe Kültür Merkezi’nde İzlenir” sloganı ile düzenlenen Bozüyük Uluslararası Tiyatro Günleri’nde “Berber” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür...

Google Haberlere Abone ol
Sanatın kalbi Bozüyük’te “Berber” adlı tiyatro oyunu ile attı

Bozüyük Belediyesi tarafından “Tiyatro Festivali Metristepe Kültür Merkezi’nde İzlenir” sloganı ile düzenlenen Bozüyük Uluslararası Tiyatro Günleri’nde “Berber” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenen tek perdelik komedi oyunu “Berber” izleyenleri bol bol güldürerek neşeli dakikalar yaşattı. Dağlar Uygur’un yazıp yönettiği ve Bozüyüklü tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyun beğeni ile izlendi. Oyunun sonunda sahneye gelen Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esat Zencir yönetmen Uygur’a ve tiyatro ekibine kendilerini Bozüyük’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tiyatro Günleri’ne katılımları için teşekkür etti. Ardından oyunu beğeni ile izleyen Bozüyük Belediyesi Meclis Üyesi Abdurrahman Kırgız’da başarılı performansları için oyuncuları tek tek tebrik ederek oyunun yönetmeni Uygur’a günün anısına plaket takdim etti.

Kültür Bakanlığı desteği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve her defasında artan izleyici kitlesi ile gelişen Bozüyük Tiyatro Günleri’nde Pazartesi günü çocuklara yönelik olarak Sarıkız Boya Bolacıya Karşı” çocuk oyunu ve Salı günü yine çocuklara yönelik “Sır” adlı çocuk oyunu ile devam edecek.

Yorumlar