Reyting sonuçları! 15 Aralık 2023 Cuma günü en çok ne izlendi?

15 Aralık 2023 Cuma günü en çok izlenen dizilerin listesi belli oldu. Reyting listelerinin üst sıralarında yer alan diziler ve programların adı açıklandı. Gecenin iddialı isimleri Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları ve Arka Sokaklar'dı.

Google Haberlere Abone ol
Reyting sonuçları 15 Aralık Cuma günü ne izlendi?

15 Aralık 2023 Cuma gününe ait reyting verileri, televizyon izleyicileri tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Bu tarihte ekranlara gelen popüler yapımlar Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Bambaşka Biri ve MasterChef Türkiye All Star, reyting sıralamasında üst sıralar için kıyasıya mücadele etti.

15 ARALIK 2023 CUMA REYTİNG SONUÇLARI

İşte bu rekabetin detayları ve 15 Aralık 2023 Cuma gününün reyting sonuçları...

TOTAL VE AB REYTİNG SONUÇLARI

Total kategorisinde liderliği Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti alırken, onu Star TV'de ekranlara gelen Yalı Çapkını ve Atv'de yayınlanan Esra Erol'da izledi. AB kategorisinde de benzer bir sıralama görüldü; Kızılcık Şerbeti birinci, Kızılcık Şerbeti dizisinin özeti ikinci ve Yalı Çapkını üçüncü sırada yer aldı.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI

Önceki hafta, 8 Aralık'ta ise, Total kategorisinde Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti ve Esra Erol'da sırasıyla ilk üç sırayı paylaştı. AB kategorisinde ise yine Kızılcık Şerbeti zirvede yer alırken, onu Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizisinin özeti takip etti.

Bu veriler, Türkiye televizyon sektörünün hangi yapımların izleyici kitlesini daha fazla çektiğini ve popüler dizilerin yanı sıra yarışma programlarının da reyting yarışında önemli bir yer tuttuğunu gösteriyor.

Yorumlar