Real Betis, Cedric Bakambu'yu almak istiyor

Galatasaray'ın yıldızı Cedrıc Bakambu için Real Betıs'ten transfer hamlesi geldi.

Google Haberlere Abone ol
Real Betis, Cedric Bakambu'yu almak istiyor

Galatasaray'ın Demokratik Kongolu forvet oyuncusu Cedric Bakambu için İspanyol kulübü Real Betis'in transfer teklifi yaptığı bildirildi. Fransız futbol sitesi Foot Mercato'nun haberine göre, Real Betis, Bakambu'yu satın alma opsiyonuyla kiralama planı yapıyor.

GALATASARAY İLK TEKLİFİ REDDETTİ

Galatasaray'ın, Real Betis'in ilk kiralık teklifini reddettiği ve İspanyol ekibinin oyuncunun bonservisini almak için yeni bir teklif yapacağı öğrenildi. Bakambu'nun bu transfer teklifine olumlu yaklaştığı ve önümüzdeki günlerde bu konuda önemli gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.

BAKAMBU'NUN KARİYER YOLCULUĞU

Cedric Bakambu futbola Fransa'nın Sochaux takımında başladı. 2014 yılında Bursaspor'a transfer olan Bakambu, buradaki performansıyla İspanya'nın Villarreal takımına geçiş yaptı. Villarreal'de gösterdiği performansla dikkat çeken Bakambu, 2018 yılında Çin Super League takımlarından Beijing Guoan'a rekor bir transfer ücretiyle geçti.

BAKAMBU'NUN SON DÖNEM PERFORMANSI

Çin'de ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'nda etkili bir performans sergileyen Bakambu, 2022 yılında Marsilya'ya transfer oldu. Kısa bir süre sonra Yunanistan ekibi Olympiakos'a geçen Bakambu, son olarak 700 bin euro karşılığında Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'daki performansı, önceki sezonlara göre daha düşük kaldı.

REAL BETİS VE BAKAMBU'NUN LALİGA TECRÜBESİ

Real Betis'in ilgisinin arkasında, Bakambu'nun LaLiga tecrübesinin yattığı düşünülüyor. İspanya'da daha önce başarılı bir performans sergileyen Bakambu, hızı ve bitiriciliğiyle tanınmıştı. Bu transfer, Bakambu için LaLiga'ya dönüş anlamına gelebilir.

Yorumlar