POMEM 26. Dönem Giriş Sınavı Sonuçları açıklandı

POMEM 26. Dönem Giriş Sınavı Sonuçları sürpriz bir şekilde sahur vaktinde açıklandı. Polis Akademisi tarafından açıklanan POMEM sonuçlarına aşağıda verilen bağlantı üzerinden ulaşılabilir. POMEM sonuçları ile ilgili merak edilen soruları yorum kısmına yazarak cevap alabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
POMEM 26. Dönem Giriş Sınavı Sonuçları açıklandı

Polis Akademisi'nden polis adaylarına sahur sürprizi geldi. Uzun zamandır merakla beklenen POMEM sonuçları bu gece sahur vaktinde son dakika şeklinde açıklandı.

POMEM 26. Dönem Giriş Sınavı Sonuçları sahur vaktinde Polis Akademisi Merkezi tarafından resmi internet sayfası üzerinden açıklandı. 

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen 7 bin polis memuru alım süreci kapsamında yapılan sınavların sonuçları merakla bekleniyordu. 

Polis olmak için sabırsızlıkla bekleyen adaylar, uzun zamandır "POMEM sonuçları açıklandı mı, POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak?" şeklinde sorularla Polis Akademisi'ne sorular soruyordu. 

Polis Akademisi beklentiler devam ederken sürpriz bir şekilde sonuçları sahur vaktinde açıkladı. 

POMEM 26. Dönem sonuçları ile alınacak polis memuru adayı sayısı da belli oldu. 

Buna göre; lisans mezunları arasından 5 bin 40 erkek polis memuru adayı, 560 kadın aday alınacak. 

POMEM önlisans alımları kapsamında ise 1260 erkek aday, 140 da kadın aday alınacak. 

POMEM Sınav Sonuçlarıyla alakalı Polisi Akademisi (PA) tarafından bir açıklama yayınlandı.

POLİS AKADEMİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Polis Akademisi açıklamasında şöyle denildi: 

26. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde  bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir. Tüm adaylara ilanen duyurulur.

 

 

 

 

 

POMEM Sınav Sonucu Sorgulama işlemleri bilindiği gibi e-Devlet Kapısı üzerinden de yapılabilmektedir. TC Kimlik Numarası ve şifresi olanlar e-Devlet Kapısı üzerinden giriş yaparak POMEM sonuçlarına rahatlıkla ulaşabilirler. 

POMEM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorumlar