CHP İstanbul adayına vatandaştan soğuk duş

CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Sultanbeyli ziyareti beklemediği tepkilerle geçti. Sultanbeyli'den umduğunu bulamayan İmamoğlu'na bir vatandaşın CHP'yi kast ederek, "Yok yok onlardan iş olmaz O Türkiye yer bitirir. Tayyip Erdoğan biriktirdi, o da gelir yer" demesi ise dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
CHP İstanbul adayına vatandaştan soğuk duş

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri çalışmalarına başladı. İstanbul'da ilçe gezilerine Sultanbeyli ile devam eden İmamoğlu hiç beklemediği tepkilerle karşılaştı. Vatandaşın bir nevi soğuk duşuna maruz kalan İmamoğlu, tepkilere rağmen ziyaretlerine devam etti.

Ekrem İmamoğlu'nun Sultanbeyli mesaisi Hasan Paşa Muhtarı Orhan Bahadır'ı ziyaretiyle başladı. Bahadır ile sohbet gerçekleştiren İmamoğlu, ''cesur yürek'' olarak nitelendirdiği muhtarlarla ilgili özel projeleri olduğunu vurguladı. 

Daha sonra Sultanbeyli Çarşamba Pazarına gelen İmamoğlu, burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İmamoğlu, pazar gezisinin en ilginç diyalogunu Maruze Keleş adlı bir vatandaşla yaşadı. Önce İmamoğlu ile geçim sıkıntısı üzerine bir süre sohbet eden Keleş, İmamoğlu'na, "Sen Tayyip Erdoğan'a bağlı değilsen oy yok" dedi.

İmamoğlu'nun da, "Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyım" demesi üzerine, Keleş, "Yok yok onlardan iş olmaz. O Türkiye'yi yer bitirir. Tayyip Erdoğan biriktirdi, o da gelir yer. Aynı Suriyeliler gibi oluruz. Biz Suriyelileri kabul ettik ama bizi kimse kabul etmez. Ben 15 günlük evliydim. Evliliğimi anlamadım. Tüp kuyruklarında, yağ kuyruklarında durduk. Onun zamanında her yer çöptü" ifadelerini kullandı.

Sohbetin devamında, ''Sana börek yaparım ama oy vermem'' diyen Keleş'e, İmamoğlu, ''Oyunuzu değil, duanızı istiyorum. Seçileceğim, gelip böreklerini, ketelerini yiyeceğim. Enerji alıp, 5 yıl deli gibi çalışacağım'' şeklinde yanıt verdi.

chp

Yorumlar