"Pamuk Prens" cuma günü vizyona girecek

- Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, başrolünü Tamer Karadağlı'nın oynadığı filmin galası Trump AVM'de yapıldı - Güven: - "Çok riskli bir proje gerçekten. Seyirci bizi yanlış anlar mı diye düşündük ama seyirciyle birlikte de izledik ve herkes nasıl anlaması gerekiyorsa öyle anladı. Biz, 'keşke daha sert bir film yapsaydık' dedik"

Google Haberlere Abone ol
"Pamuk Prens" cuma günü vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Birol Güven'in yazıp yönettiği, Tamer Karadağlı'nın başrolünü oynadığı "Pamuk Prens", cuma günü vizyona girecek.

Yapımcılığını da Birol Güven'in üstlendiği filmin galası, filmin oyuncu kadrosu ve ünlü isimlerin katılımıyla, Trump AVM'de yapıldı.

Güven, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye'de daha önce yapılmamış, farklı bir film çektiklerini ve izleyicinin de bu farkı göreceğini söyledi.

Kendileri için en önemli şeyin, seyircinin beğenisi olduğunu aktaran Güven, şöyle konuştu:

"Bir deney belki ama çok eğlenceli ve komik bir iş çıktı. Çok büyük bir ekip gördüğünüz gibi. Oyuncu arkadaşlarımın hepsi destek verdi. Kadroyu bir araya getirmek zor olmadı. Çünkü zaten çok kolay bir araya gelebilen arkadaşlarız. Çok riskli bir proje gerçekten. Seyirci bizi yanlış anlar mı diye düşündük ama seyirciyle birlikte de izledik ve herkes nasıl anlaması gerekiyorsa öyle anladı. Türkiye'de çok iyi, gelişmiş bir seyirci var. Biz, 'keşke daha sert bir film yapsaydık' dedik."

Tamer Karadağlı da film teklifi geldiğinde zor ikna olduğunu belirterek, "Çok komik ve keyifli bir film seyredecek insanlar. Herkes kendi ailesiyle birlikte oynadı. Çekimlerin bir kısmını İtalya'da yaptık. Büyük bir prodüksiyon çalışması oldu. Bu filmde herkesin hayatında olan şeyler var." dedi.

- "Çılgın bir deneme"

Filmde konuk oyuncu olarak yer alan Hamdi Alkan ise filmin kendisi için farklı bir özelliği olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Benim kiloluyken oynadığım son film. O halimin yarısıyım şu anda. Tamer benim uzun yıllardır arkadaşım. Birol Güven de öyle. Şimdi ikisini aynı filmde görmek ve o filme ufak da olsa bir renk katmak ayrı heyecan veriyor. Birlikte, çılgın bir deneme yaptılar. Onların hayatı gibi bizim hayatımız da bir film."

Konuk oyuncu olan bir diğer isim Pınar Altuğ da çok eğlenceli ve dost ortamında çekilen bir film olduğunu dile getirdi.

Eşi Yağmur Atacan'la birlikte, filmin bir sahnesinde rol aldıklarını anlatan anlatan Altuğ, "Umarım bizim içimizdeki enerji, birbirimize olan sevgi ve bağlılığımız size de yansır. Oturduk, rolümüze baktık, oynadık, sonra gittik yemek yedik. Birol Güven çok güzel ikna ediyor insanı." diye konuştu.

Tamer Karadağlı'nın hayatından yola çıkılarak yazılan Pamuk Prens'te, Karadağlı'ya, eski eşi Arzu Balkan ve kızı Zeyno'nun yanı sıra Deniz Erol, Haluk Özenç, Birol Güven, Hamdi Alkan, Pınar Altuğ, Emel Müftüoğlu ve Şoray Uzun eşlik ediyor.

Güven'le birlikte yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pulat'ın oturduğu film, cuma günü vizyona girecek.

Yorumlar