Özlem Akarsu Çelik kimdir, nerelidir? Özlem Akarsu Çelik ile Murat Çelik akraba mı, eşi kim, kiminle evli?

Özlem Akarsu Çelik Halk TV'de "Ankara'dan" programını sunuyor. Daha önce farklı kanallarda ve gazetelerde çıkan Çelik'in Murat Çelik'in neyi olduğu merak edilirken; Özlem Akarsu Çelik kimdir, nerelidir? Özlem Akarsu Çelik'in eşi, babası kimdir, kaç yaşındadır soruları da cevap arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Özlem Akarsu Çelik kimdir, eşi ve babası kim?

Özlem Akarsu Çelik'in kim ve nereli olduğu merak edilirken şimdilerde Halk TV'nin Ankara temsilcisi olarak görev yapıyor. Halk TV seyircisi olmak üzere birçok kişi Çelik'in özel hayatını merak ediyor. CHP yönetimindeki kanala yönelik yapılan revizyonlarda partinin politikalarını benimseyen ve hükümet aleyhinde sorgusuz sualsiz çalışabilecek bütün gazeteciler kanala toplandı. Toplanan gazeteciler arasında İsmail Saymaz, İsmail Küçükkaya, İrfan Değirmenci'nin yanısıra Özlem Akarsu Çelik de bulunuyor. Kanalın yeni döneminde CHP'nin ve dolayısıyla Kılıçdaroğlu'nun politikaları doğrultusunda yayın yapılacak. Yapılacak yayınların temel amacı CHP içinde Kılıçdaroğlu dışında kimsenin aday çıkmaması ve Erdoğan'ın iktidardan düşürülmesi olarak değerlendiriliyor. Peki, bu kapsamda kanala transfer edilen Özlem Akarsu Çelik kimdir, nerelidir, kaç yaşında, babası kim, evli mi, eşi kim, Murat Çelik ile bir akrabalığı var mı?

ÖZLEM AKARSU ÇELİK KİMDİR?

Çelik, daha önce gazetelerde muhabirlik yaparak imza attığı haberlerle gündeme geliyordu. Son dönemlerde ise CHP'nin yayın organı Halk TV'de yatığı "Ankara'dan" isimli programla gündemde. Çelik her akşam farklı bir CHP'li siyasetçiyi programına konuk ederek sunuculuk yapıyor. 

Özlem Akarsu Çelik kimdir, nerelidir Özlem Akarsu Çelik'in eşi, babası kimdir, kaç yaşındadır
Özlem Akarsu Çelik

 

 

Peki, Özlem Akarsu Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, Murat Çelik'in neyi oluyor?

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN SONRA KANALA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Özlem Akarsu Çelik, İsmail Küçükkaya'nın transferi sonrasında kanala transfer edilen isimler arasında yer almıştı. 

Halk TV, yeni sezon öncesinde önemli transferlere imza atmaya devam ediyor. Fox TV'de program yapan gazeteci İsmail Küçükkaya'nın ardından kanalın Ankara Temsilcisi de belli oldu.

Son olarak kapanan Olay TV'de Ankara Temsilcisi olarak görev yapan deneyimli gazeteci Özlem Akarsu Çelik, Halk TV'nin yeni Ankara Temsilcisi oldu.

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, "Halk TV ailesi büyüyor. Aramıza hoşgeldin sevgili @oakarsucelik" diye yazarken, Candaş Tolga Işık Mahiroğlu'na, "Abi şu tivitleri toplu mu atsan 2 gündür arkadaşlarımızı ve kanalı tebrikten telef olduk Şaka bi yana bu habere de çok sevindim, bir kez daha hayırlı olsun" diye seslendi.

Çelik de Mahiroğlu'na, "Çok teşekkürler Cafer Bey. Bu önemli dönemde Ankara büroyu bana emanet edecek kadar güvendiğiniz için hem size hem @SuatToktas‘a teşekkür ederim. Tüm Halk TV ekibiyle çok güzel işler yapacağız. Yolumuz açık olsun" karşılığını verdi.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş da, "Yeni dönem için yeni bir haberimiz daha var. Halk TV Ankara Temsilciliği’ni bundan böyle başkentin kıdemli gazetecilerinden Özlem Akarsu Çelik yürütecek. Siyaset ve basın dünyası kendisini yakından tanır. İzleyicilerimiz de öyle. Hoş geldin aramıza @oakarsucelik Özlem" açıklamasını yaptı.

Şu anda Halk TV Ankara Temsilcisi olan Özlem Akarsu Çelik, Ankara İletişim Fakültesi mezunudur.

Meslek yaşamına Sabah grubu sektör dergilerinde başlayan Akarsu Çelik, daha sonra BRT, Kanal 6, SkyTürk ve ATV'de ağırlıklı olarak Parlamento ve Başbakanlık muhabirliği yaptı.

ATV'de Ankara HaberMüdürlüğü görevini de yürüten Akarsu Çelik, oradan Akşam gazetesi köşe yazarlığına geçti.

Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yaptı.

Gazeteduvar'da da yazılar yazan Çelik, basın dünyasının pek çok alanında faaliyetler yürütmüştür.

MURAT ÇELİK KİMDİR?

Murat Çelik, 1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Meslek hayatına 1989 yılında Nokta dergisi ile adım atmıştır. Amerika'da televizyon yayıncılığı üzerine eğitim almıştır ve çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Sonraki dönemlerde yer aldığı yapımlar arasında TRT, AA, ATV, BRT gibi kurumlarda yer almıştır. Star Gazetesi Ankara Temsilcisi olan Murat Çelik aynı zaman köşe yazarlığı da yapmaktadır.

Star TV'de Yüzleşme isimli programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiştir.

Murat Çelik, sosyal medya hesabında sık sık Beşiktaş ile ilgili paylaşımlar yapmaktadır. Sıkı bir Beşiktaş tarafı olduğu da belli oluyor. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesidir.

Bugün hala Vatan Gazetesi bünyesinde gazetecilik mesleğini sürdürmektedir.

Özlem Akarsu Çelik ile Murat Çelik evlidir. 

Özem Akarsu Çelik, gazeteci Murat Çelik'in eşidir.

Özlem Akarsu Çelik, Ankara temsilcisi olduktan sonra hemen hemen her gün birden fazla konuk alarak gündem değerlendirmesi yapıyor.

Örneğin son olarak "Gazeteci Tolga Şardan"ı konuk alarak başta Sedat Peker konusu olmak üzere gündem konuları yorumlandı.

Yorumlar