Okur Kitap Dergisi 16. Sayısı çıktı

Okur, 4 yılı geride bırakmak üzereyken artık 2 ayda bir sizlerle olacak. Bundan sonra daha sık görüşeceğimiz için sevinçliyiz.

Google Haberlere Abone ol
Okur Kitap Dergisi 16. Sayısı çıktı

Sizlere iki güzel haberimiz var. Kitapların yalnız kalmasını istemediği için çıkan derginiz Okur, 4 yılı geride bırakmak üzereyken artık 2 ayda bir sizlerle olacak. Bundan sonra daha sık görüşeceğimiz için sevinçliyiz.

Bir diğer güzel haber ise yeni abonelik kampanyamız. Sadece kendinizi değil, sevdiklerinizi de Okur’la buluşturabileceğiniz bu kampanya ile yıllık 6 sayıya 102 Lira yerine sadece 85 Lira’ya sahip olabilirsiniz, üstelik kargo ücretsiz. Abonelik başvurusu için formu doldurabilirsiniz, bu sayede sizinle iletişime geçeceğiz: https://forms.gle/ RaZ1P6vNtdaz7Q3F7

Bu form dışında, aboneliğinizi hemen başlatmak için dilerseniz online ödeme yöntemini kullanabilirsiniz: https:// www.erkamyayinlari.com/urun/ okur-dergisi-yurtici- abonelikdoğrudan

Ya da doğrudan Abone Çağrı Merkezimizi (0212 671 07 00-2) arayabilir veya Whatsapp hattımızdan (0533 611 25 41) bizlere ulaşarak aboneliğinizi  başlatabilirsiniz. Abonelik kampanyamız ile ilgili afiş ektedir.

Okur16: Yılın Dikkat Çeken Kitapları, Söyleşiler ve Daha Fazlası

2020’nin son aylarına gelmişken artık geleneksel hale gelen “yılın en dikkat çeken kitapları seçkisini” sizlerle paylaşıyoruz. 2020’nin 11 farklı kategoride yıldız kitaplarını yine Okur’un yazarları seçmiş oldu. Umarız hiç tanışmadığınız kitaplarla bu seçki vesilesiyle tanışmış olursunuz.

Bu sayının söyleşi sayfalarında İranlı tasarımcı Naser Nasimi, Ergün Yıldırım ve Ayşegül Genç var.

“Benim Yazarlarım” isimli yeni köşemizi beğeneceğinizi düşünüyoruz. Bundan sonra her sayıda değişen konuk yazarlarımız kendi okuma serüvenlerinde etkili olmuş yazarları anlatacaklar.

Dünya Ne Okuyor, Türkiye Ne Okuyor, Kitap Haberleri, Çocuk Edebiyatı Kitaplığı gibi çok sevilen köşelerimizin özenle hazırlandığını hatırlatmalıyız. Tüm okurlarımıza sağlık, sıhhat, afiyet diliyoruz.

Yorumlar