O Ses Türkiye Yılbaşı Özel çekimleri tamamlandı

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının detayları gelmeye başladı. Çekimler tamamlandı, ilk tanıtım filmi de yayırlandı. Yayınlanan tanıtım filminde jüri üyelerinden bazılarının da değiştiği görülüyor.

Google Haberlere Abone ol
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel çekimleri tamamlandı

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının çekimleri tamamlandı. Programda, Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Meryem Uzerli gibi ünlü isimler yer alırken, yıllardır programın bir parçası olan Hadise'nin yokluğu dikkat çekti.

YENİ YILBAŞI GELENEĞİ VE JÜRİ DEĞİŞİKLİĞİ

Her yıl yapılan bu özel program, yılbaşı kutlamalarının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Bu yıl, Beyaz Show yapmayı düşünen ancak sonradan vazgeçen Acun Ilıcalı, sunucu koltuğunu Beyazıt Öztürk'e bırakırken, kendisi jüri koltuğunda yer aldı. Programın jüri kadrosunda ise Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş gibi isimler yer alıyor.

ÇEKİMLERDEN DİKKAT ÇEKEN ANLAR

Programın çekimlerinden gelen ilk görüntülerde, Ebru Gündeş ve Murat Boz'un dans ettiği anlar dikkat çekti. Murat Boz siyah takım, Ebru Gündeş ise siyah tulum giymişken, Meryem Uzerli'nin altın sarısı elbisesiyle göz kamaştırdığı görüldü. Yarışmada bu yıl Devrim Özkan, Kubat, Müjde Devrim ve Enis Arıkan gibi isimler sahne alacak.

Programın bu özel bölümü, yılbaşı akşamı eğlenceli ve renkli anların yaşanacağının sinyallerini veriyor. Ünlü isimlerin performansları ve sürprizlerle dolu anlar, izleyicilere keyifli bir yılbaşı akşamı vaat ediyor.

Yorumlar