Ne petrol ne de gaz, üçüncü dünya savaşını 'yapay zeka' başlatabilir

SpaceX ve elektrikli otomobil üretici Tesla'nın kurucu CEO'su Elon Musk, üçüncü dünya savaşının yapay zeka alanındaki mücadeleden çıkabileceğini ileri sürdü

Google Haberlere Abone ol
Ne petrol ne de gaz, üçüncü dünya savaşını 'yapay zeka' başlatabilir

Sonhaberler | Haber Merkezi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yapay zeka alanında liderliği ele geçirecek ülkenin dünyanın hakimi olacağı yönündeki sözlerini değerlendiren SpaceX ve elektrikli otomobil üretici Tesla'nın kurucu CEO'su Elon Musk, “İşte başlıyor” dedi.

​​Musk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Yapay zeka alanındaki liderlik yarışı büyük olasılıkla Üçüncü Dünya Savaşı’na yol açar” dedi. Ünlü işadamı, bu yarışa Rusya, Çin ve son derece gelişmiş bilgisayar bilimine sahip diğer ülkelerin de katılabileceğini yazdı.
Musk ayrıca savaşı herhangi bir ülkenin lideri değil, önleyici saldırının zafer şansını artıracağı sonucuna varabilecek yapay zekanın başlatabileceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

ihsan yapay zeka çok eşlilik yapay çocuk gdo değişikleri evangelist Siyonistlerin işi kürselciler twek dünya devleti isa peygamberi çağırmak kıyameti yaklaştırma işi