Candan Balkanlı

Candan Balkanlı

Ne bu halin canım, hele bir dur sonuçlara bakalım 

Yerel seçimlerimize hile karıştırıldı ve peşi sıra komplo teorileri dilden dile dolanmaya başladı. Sinekte küçük fakat mide bulandırır misali hepimiz hazır ol pozisyonu aldık....

Yerel seçimlerimize hile karıştırıldı ve peşi sıra komplo teorileri dilden dile dolanmaya başladı. Sinekte küçük fakat mide bulandırır misali hepimiz hazır ol pozisyonu aldık. Oyların sayılmasını bekliyoruz. 

Bu süreç içerisinde 'mazbata' diye çığırtkanlık yapmanın pek faydası yok. Bilakis, Ekrem İmamoğlu kendi açıklamasında; 'Kimsenin tek bir oyunun hakkını yemem ama aynı zamanda bir tek oyumun da hakkını yedirtmem.' dedi. O zaman Ekrem Bey’in Binali Yıldırım'ın özellikle şu sözlerine kulak vermesini istiyorum. 'Madem YSK'ya güveniyorsun YSK'nın kararını bekleyip mazbata vermesini bekleyeceksin. Bundan başka yapacak bir şey yok. Bu aşamada yapacağın her şey kendine de, İstanbul'a da, ülkeye de zarar vermektedir.' 

Ekrem İmamoğlu mazbatasını almadan kendini başkan ilan edip biosuna yazması ve Atatürk'ün anı defterine imza atması bu aceleci adımlar ve mutsuz tavırlar insana 'ne bu halin canım, ne çekincen var, hele bir dur bakalım.' dedirtiyor.

Komplo teorileri

Tarih sayfalarımız komplolarla dolu olduğundan, komplo üretmeden ve bu teorilere inanmadan geri duramıyoruz. Çünkü biz çok hilekarlık gördük ve çok acı zamanlar yaşadık. Bu yüzden artık en ufak bir ihtimali bile bertaraf etme çabası içerisindeyiz. Tek bir kan damlasına dahi tahammülümüz kalmadı ve kalmamalı zaten.
 
Sinen bir millet olmaktan yorulduğumuz için 15 Temmuz gününü meydanlara çıkıp canımızı ortaya koyup darbecileri alnımızın akıyla geri püskürtmesini başarabildik. Biz birlikte her zorluğun üstesinden gelebiliriz. Bunun farkında ve bilincindeyiz. 

Bu teoriler sonrası bir kaç fetöcünün sayfasına göz attım. Her zamanki gibi Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerine iftara atarak yapmak istediklerini sıralıyorlar. Neymiş efendim 'sayım sonrası Binali Yıldırım kazanacak, sokaklar karışacak'. Binali Yıldırım kazanır kazanmasına da ortalık neden karışıyormuş, neden sokağa çıkma diyip duruyorsunuz? Diyorum ya sinekte küçük ama mide bulandırır.

Teşkilat çalışanları sözüm size

Bu durumun bu noktaya gelmesinin tek müsebbibi sizsiniz. Reis meydanlarda gecesini gündüzüne katarak çalışırken, Binali Yıldırım torunlarına hasret kalmışken, siz rahat yataklarınızda güzel uykular uyudunuz mu ? 

Lafım gönülden çalışanlara değil, lafım bir yerlere gelmiş ensesi kalınlara. 

İstanbul’u Binali Yıldırım alır almasına da, Ankara gitmiş, Antalya, Adana, Ardahan, Artvin, Bolu, Bilecik, Mersin, Kırşehir ve daha hesaba bile katmadığım ittifak ortağı(!) olan MHP’ye kaptırılan belediyeler... Ak Parti teşkilatının her yönetim kademesi kavuğunu önüne koyup düşünmeli.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, -görünen o ki- teşkilatlarda bir çok revizyona gidecek; gitmeli de...

Diğer Yazıları

Yorumlar