Nagehan Alçı neden ayrıldı? Nagehan ile Rasim boşandı mı?

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı neden ayrılıyor, boşanacakları iddiaları doğru mu soruları magazin dünyasında bomba etkisi yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Nagehan Alçı neden ayrıldı? Nagehan ile Rasim

Nagehan Alçı neden Rasim Ozan Kütahyalı'dan ayrıldı, çiftin boşanacakları iddiaları doğru mu? 

Medya ve magazin dünyasında bu aralar ünlü çiftin ayrılıkları konuşuluyor. 

İddiaya göre ünlü gazeteciler Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor. Boşanmalarına giden süreç ise hayranları tarafından merakla sorgulanıyor.

NAGEHAN NEDEN AYRILIYOR?

Ayrılık sürecinde en çok merak edilen konu ise "neden" sorusunun cevabı oldu.

Gazeteci Nagehan Alçı'nın 13 yıllık eşi olan Rasim Ozan Kütahyalı'ya boşanma davası açtığı iddia edildi.

Odatv'nin haberine göre Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'dan boşanma davası açtı. İkiz çocukları olan çift, boşanmak için İstanbul 2. Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

Boşanma dosyasında Nagehan Alçı'nın davacı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın davalı olduğu öğrenildi. Boşanma iddialarıyla ilgili iki taraftan da bir açıklama gelmedi.

40 MİLYON LİRA İDDİASI

Milliyet’in haberine göre ikiz çocukları bulunan çift boşanmak için 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Daha önce ayrılık iddialarını defalarca kez yalanlayan çiftten Nagehan Alçı’nın davacı, Rasim Ozan Kütahyalı’nın davalı olduğu ifade edildi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, dilekçede “Dört yıldır ayrı evlerde yaşayan tarafların evlilikleri fiilen bitmiştir. Müvekkilin bir ömür süreceğini düşünerek yaptığı evlilik birliği, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kusurlu davranışları nedeniyle bitmiştir. Bu nedenle 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin müvekkile verilmesini talep ediyoruz. Ayrıca ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı’dan tahsilini talep ediyoruz” denildi. 

Yorumlar

Alper Vay vay.Rasim de o kadar para var mi.40 milyon tazminat 60 bin nafaka.ne kazanıyor bu yandaş benim bildiğim gerçek gazeteciler ay sonunu zor getiriyor.iki sene önce ağlıyordu Rasim issizim param yok diye.nasil böyle zengin oldu
Hüseyin Beter olsunlar.bunlari ekrana cikartanlar suçlu.ulkenin geldiği durum bunlardan belli.bunlar gazeteci sıfatı ile ekranlara çıkarıyorlar ya.iste akp nin en büyük başarısı bu.bu tipleri basına sızdırıldı.gorevlerini yıllardır eksiksiz yerine getiriyorlar