n11.com'dan iş ortaklarına özel reklam

n11.com'dan Facebook iş birliğiyle iş ortaklarına özel reklam modeli

Google Haberlere Abone ol
n11.com'dan iş ortaklarına özel reklam

n11.com, Facebook iş birliğiyle iş ortaklarına özel hayata geçirdiği reklam modeliyle, marka bilinirliğini artıracak, hedef kitlesinin dikkatini çekecek ve ürünlerini binlerce yeni kullanıcıyla buluşturabilecek.

n11.com açıklamasına göre, hayata geçirdiği reklam modeliyle iş ortaklarının n11 Satıcı Ofisi üzerinden kolaylıkla reklam vermesini ve binlerce yeni kullanıcıyla buluşabilmesini sağlıyor.

Yeni reklam modeli desteğiyle n11.com üzerinden satış yapan firmalar, “re-marketing” avantajı kazanıyor. İş ortakları, ürünlerini n11.com’da daha önce görüntülemiş, ilgi göstermiş ancak satın alma eylemini gerçekleştirmemiş kullanıcıları, Facebook ve Instagram platformlarında yeniden hedefleyerek satın almaya yönlendiriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen n11.com Reklam Satış ve Pazarlama İş Birlikleri Müdürü Gökçe İmer, n11 Reklam Satış Departmanı olarak iş ortaklarının reklam ve tanıtım çalışmalarına destek olmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için Facebook & Instagram reklam modelini başlattıklarını ifade etti.

İş ortaklarının zorlanma yaşamaması amacıyla Facebook Business Manager ara yüzündeki reklam verme adımlarını kısaltarak ve sadeleştirerek, yepyeni ve tamamen kendilerine özgün bir tasarımla satıcı ofislerine uyarladıklarını belirten İmer, şunları kaydetti:

"Böylelikle iş ortaklarımız Satıcı Ofisi üzerinden sadece üç adımda; reklam metinlerini, reklam yayın tarihlerini ve toplam bütçelerini kolayca belirleyerek Facebook & Instagram reklamını yayınlayabiliyor. Facebook, kullanıcıların n11.com içindeki tüm tüketici yolculuğunu, örneğin; hangi ürünleri görüntülediler, hangi ürünlere tıkladılar, hangilerini favorilerine eklediler, hangi ürünleri sepete attılar ama satın almadılar gibi davranışlarını takip edebiliyor.

Bu sayede iş ortaklarımız, n11 Satıcı Ofisi üzerinden FB & IG reklamı verdiklerinde, Facebook onlara kendi ürünleri ile daha önce ilgilenmiş kitleyi hedefleyebilme ve nokta atışı şeklinde ilgili hedef kitleye satış yapabilme imkanı sunuyor. Böylece ürünlerine daha önce n11.com içinde ilgi göstermiş ama satın alma eylemini gerçekleştirmemiş kullanıcıları FB & IG platformlarında yeniden yakalayabiliyoruz ve iş ortaklarımızın ürün detay sayfalarını yeniden incelemeye teşvik ediyoruz."

Yorumlar