My All tehlikeli mi? SnapChat My All nedir, nasıl engellenir, nasıl çalışır?

SnapChat'in yeni uygulaması My All yapay zeka uygulaması merakla takip ediliyor. Yapay zeka robotunun yapabildikleri ve yapamadıkları araştırılırken, uygulamayı yeni görenler ise nasıl kullanılacağını merakla soruşturuyor. Peki, My AI Robot SnapChat nedir? SnapChat My All Türkçe nasıl yapılır?

Google Haberlere Abone ol
My All tehlikeli mi? SnapChat My All nedir, nasıl?

My All tehlikeli mi? SnapChat My All nedir, nasıl engellenir, nasıl çalışır? SnapChat My All Yapay Zeka Robotu nasıl açılır? SnapChat My All Türkçe nasıl yapılır? Bazı kullanıcıların arkadaş listesinde, "SnapChat Robotu" şeklinde yer alan "Yapay Zeka Robotu" SnapChat My AI ile neler yapılır, nasıl kullanılır, ne işe yarıyor  soruları kullanıcılar tarafından merakla soruluyor. 

Dünya genelinde hızla gelişen yapay zeka robotları sosyal medya platformlarına da entegre edilmeye başladı. Yapay zeka robotu kullanmaya başlayan sosyal medya uygulamalarından biri de SnapChat oldu. Peki, My AI Robot SnapChat nedir? SnapChat My All Türkçe nasıl yapılır?

Snapchat'in birçok özelliği var! Örneğin, Snap Map özelliği ile arkadaşlarının nerede olduğunu görebilirsin. Ayrıca, Snapchat'in filtreleri ve lensleri ile eğlenceli fotoğraflar çekebilirsin. Ayrıca, Snapchat'in hikaye özelliği ile arkadaşlarınla güncel olaylar hakkında sohbet edebilirsin.

Snapchat, fotoğraf ve video paylaşımı yapabileceğin bir uygulamadır. Ayrıca, uygulama içinde filtreler, lensler, hikayeler ve Snap Map gibi birçok özellik vardır.

MY ALL ROBOT SNAPCHAT NEDİR?

Arkadaş listenizde yer alan "SnapChat Robotu" isimli zeka uygulaması ile rahatlıkla sohbet edebilirsiniz. 

Şimdi SnapChat'teki yapay zeka robotuyla ilgili olarak en çok merak edilen konular hakkında verilen cevapları inceleyelim. 

SNAPCHAT ÜZERİNDE YAPAY ZEKAM NEDİR VE ONU NASIL KULLANIRIM? 

My AI, şu anda Snapchat kullanıcılarına sunulan bir sohbet botudur.

Bir sohbet sırasında My AI hemen yanıt bekleyen bir genel kültür sorusunu yanıtlayabilir, en iyi arkadaşınızın doğum günü için mükemmel bir hediye önerebilir, uzun bir hafta sonu için yürüyüş gezisi planlamanıza yardımcı olabilir, ya da akşam yemeği için önerilerde bulunabilir.

My AI'yi geliştirmek ve daha iyi hale getirmek için aralıksız çalışıyoruz ama buna rağmen My AI'nin yanıtlarında yanlı, doğru olmayan, zararlı ya da yanıltıcı içerikler bulunabilir. My AI sürekli gelişen bir özellik olduğu için bir öneriye güvenmeden önce My AI'nin verdiği yanıtları başka kaynaklardan mutlaka kontrol etmen ve gizli ya da hassas bilgileri paylaşmaktan kaçınman gerekir.

Biz Yapay Zekam'ı geliştirmeye devam ederken, Snapchat kullanıcıları da Yapay Zekam'ın herhangi bir yanıtı üzerine basılı tutarak daha fazla veya daha az görmek istedikleri şeyleri ekibimize geri bildirim olarak gönderebilir.

My AI, OpenAI'nin ChatGPT teknolojisiyle desteklenmektedir, ancak tamamen Snapchat'e özel ek güvenlik geliştirmeleri ve denetimleri içermektedir. İçerik oluşturmada Yapay Zeka söz konusu olduğunda, şeffaflık olması gerektiğine inanıyoruz. Yapay Zekam tarafından oluşturulan içeriği başkalarıyla paylaştığınızda lütfen işinizde Yapay Zeka kullanıldığını belirtin.

ETKİLEŞİMLERİM NE KADAR SÜRE SAKLANIR?

My AI ile paylaşılan tüm içerikler, siz onları silene kadar saklanır.

VERİLERİMİ NASIL SİLEBİLİRİM?

My AI'ye gönderdiğin ve Sohbet'inde duran içerikleri 24 saat içinde silebilirsin. My AI ile paylaşılan geçmiş içerikleri de aşağıdaki adımları takip ederek silebilirsiniz:

Profil simgesine dokunun ve ⚙️ simgesine dokunarak Ayarlara gidin

Aşağıya kaydırarak "Gizlilik Kontrolleri" bölümüne gidin

"Verileri Temizle" üzerine dokunun

"My AI Verilerini Temizle"ye dokun ve onayla

Veya

Profil simgesine dokunun ve ⚙️ simgesine dokunarak Ayarlara gidin

"Hesap Eylemleri" seçeneği için aşağı kaydırın

"My AI Verilerini Temizle"ye dokun ve onayla

YAPAY ZEKAM ÖZELLİKLERİNİ NERELERDE KULLANMAMALIYIM?

My AI'yi siyasal, cinsel, taciz edici veya aldatıcı içerikler, spam ve kötü amaçlı yazılım, ya da şiddeti, kendine zarar vermeyi, insan kaçakçılığını teşvik eden, ya da Topluluk İlkeleri'mizi ihlal edebilecek içerikler üretmek için kullanma. Gizli veya hassas bilgileri My AI ile paylaşmaktan da kaçınman gerekir.

YAPAY ZEKAM İLE HANGİ VERİLER PAYLAŞILIR VE BU VERİLER NASIL KULLANILIR?

My AI ile paylaşılan, şayet paylaştıysanız konumunuz dahil tüm içerikler, My AI tarafından isteklerinize yakınlarda yer önerileri de dahil olmak üzere ilgili ve yararlı yanıtlar sunmak için kullanılacaktır. Verileriniz de Snap tarafından, Snap ürünlerini geliştirmek ve reklamlar da dahil olmak üzere deneyiminizi kişiselleştirmek için kullanılabilir.

SNAPCHAT'İN PARA KAYNAĞI NEDİR?

Snapchat, reklam gelirleri ve Snap Map ve Spotlight gibi özellikleri kullanarak para kazanır. Ayrıca, Snapchat'in kullanıcılarına ödeme yaparak içerik oluşturmalarını teşvik ettiği Spotlight Incentive Programı da vardır.

 

Yorumlar