Mustafa Rahman Tohma kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Mustafa Rahman Tohma kimdir, Seren Serengil'in sevgilisi nerelidir, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
İyi bir vefa örneği: Mustafa Rahman Tohma

Mustafa Rahman Tohma kimdir, Seren Serengil'in sevgilisi nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor soruları ünlü ismi zor günlerinde yalnız bırakmayan, onunla birlikte hastane koridorlarında sabahlayan Tohma'nın adını duyanlar tarafından merakla soruluyor. İyi insanların zor bulunduğu bir dönemde Seren Serengil için elinden geleni yaparak iyi bir vefa örneği ortaya koyan Mustafa Rahman Tohma kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Seren Serengil zayıflık uğruna birçok kez bıçak altına yatmış, geçirdiği ameliyatların ardından 'Dumping sendromu'na yakalanmıştı. 43 kiloya kadar düşen Seren Serengil bir süredir adeta ölüm kalım savaşı veriyor. Çocukluğundan bberi su da içmediği bilinen Seren Serengil'in sağlık durumunun giderek kötüleşmesi üzerine geçtiğimiz günlerde ciddi bir ameliyata alınmıştı. Organları iflas etmek üzere olan Seren Serengil sağlığına kavuşmak için girdiği ameliyat öncesi sevenleriyle helalleşmişti. Sevgilisi Mustafa Tohma'nın bir an olsun yalnız bırakmadığı Seren Serengil'den güzel haber geldi. Ameliyatı başarılı geçen Seren Serengil sevgilisinin desteği ile yürümeye başladı. 

Mustafa Rahman Tohma kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
Seren Serengil



Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Seren Serengil, geçirdiği zayıflama ameliyatları sonrasında dumping sendromuna yakalanmıştı.

43 kiloya kadar düşen Seren Serengil bir süredir adeta ölüm kalım savaşı veriyor.

Çocukluğundan beri su da içmediği bilinen Seren Serengil'in sağlık durumunun giderek kötüleşmesi üzerine geçtiğimiz günlerde ciddi bir ameliyata alınmıştı.

Organları iflas etmek üzere olan Seren Serengil sağlığına kavuşmak için girdiği ameliyat öncesi sevenleriyle helalleşmişti.

Sevgilisi Mustafa Tohma'nın bir an olsun yalnız bırakmadığı Seren Serengil'den güzel haber geldi.

Ameliyatı başarılı geçen Seren Serengil sevgilisinin desteği ile yürümeye başladı.

AMELİYATHANEDEN İLK GÖRÜNTÜ

Serengil'in ameliyata gitme anından ilk görüntüsü sunucularından olduğu Söylemezsem Olmaz programında yayınlanmıştı.

Serengil,ameliyata gitmeden önce "İnşallah her şey yolunda gidecek. Birazdan ameliyata alınacağım. İnşallah sağ salim çıkıp, ben yine bir yolunu bulup geleceğim. Ama olur da terslik olursa... Zor bir ameliyat, organlar içeride yapışmış olabilir diyorlar." demişti.

Serengil Serengil'i ziyarete giden arkadaşları mutlu oldu. Sevgilisinin zor günlerinde en büyük destekçisi olan Mustafa Tohma, kendilerini hastane koridorlarından çeken dostlarının paylaşımlarına kendi hesabında yer verdi.

Yürümeye başlayan Seren Serengil ve ona destek olan Mustafa Tohma için dostları "Vallahi ben böyle aşk, sevgi görmedim" notunu düştü.

MUSTAFA RAHMAN TOHMA KİMDİR?

Geçtiğimiz günlerde zayıflamasının durdurulamaması ile gündeme gelen Seren Serengil sürpriz bir şekilde evlenme kararı aldı. Sosyal medya hesabından evlilik açıklaması yapan Seren Serengil’in evleneceği Mustafa Rahman Tohma kimdir? Soruları aratılmaya başladı. 

Mustafa Rahman Tohma kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
Seren Serengil

 

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan çiftin evlilik haberi magazin gündeminde yankı yaratırken Mustafa Tohma'nin hayatı da merak konusu oldu. Arkadaşı Mustafa Tohma’dan evlilik teklifi alan Seren Serengil sosyal medya hesabından cevabının evet olduğunu duyurdu.

Ünlü şarkıcı, zor günlerinde kendisini yalnız bırakmayan sevgilisinin evlilik teklifini sosyal medya hesabından, 'evet dedim' mesajıyla duyurdu. Serengil'in paylaşımının ardından Tohma da, "Bir kişide hem aşkı hem de arkadaşlığı bulmak." mesajını paylaştı.

Mustafa Tohma, 6 Kasım 1982 tarihinde Antakya'da dünyaya geldi. Aile işi olan ve kendisinin de ziraat fakültesini bitirerek başladığı çiftçilik kariyerine devam etmektedir. Mısır, buğday, hayvan yemi üretmekte olan Mustafa Tohma, geçmiş yıllarda boyunun uzun olması nedeniyle aile dostlarını kırmayarak birkaç defa modellik yaptığını ifade ediyor. Mustafa Tohma kendi mesleği olan çiftçiliğe devam etmektedir.


 

Yorumlar