MÖ 6. yüzyılda kurulduğu tahmin edilen Phaselis Antik Kenti nerede?

2 Haziran 2019 Pazar Hadi ipucu sorusu, "MÖ 6. yüzyılda kurulduğu tahmin edilen Phaselis Antik Kenti nerede? şeklinde soruldu. Hadi'den yapılan açıklamada, "Bugün sizlere tarihi bir bölgeyi soruyoruz sevgili hadiciler. MÖ 6. yüzyılda kurulduğu tahmin edilen Phaselis Antik Kenti; doğal güzellikleri, antik şehri, koyu ve plajı ile ünlü, sakin ve huzurlu bir yer olmasının yanı sıra zengin bir tarihi geçmişe de sahiptir. Peki siz, bu antik kentin nerede olduğunu biliyor musunuz?" denildi.

Google Haberlere Abone ol
MÖ 6. yüzyılda kurulduğu tahmin edilen Phaselis Antik Kenti nerede?

Hadi online bilgi yarışmasının 2 Haziran 2019 Pazar günü saat 21.00'da düzenlenek etabının ipucu sorusu ve cevabı belli oldu. 

2 Haziran Hadi ipucu sorusu, " MÖ 6. yüzyılda kurulduğu tahmin edilen Phaselis Antik Kenti nerede?" şeklinde soruldu.

Hadi'nin resmi instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Bugün sizlere tarihi bir bölgeyi soruyoruz sevgili hadiciler. MÖ 6. yüzyılda kurulduğu tahmin edilen Phaselis Antik Kenti; doğal güzellikleri, antik şehri, koyu ve plajı ile ünlü, sakin ve huzurlu bir yer olmasının yanı sıra zengin bir tarihi geçmişe de sahiptir. Peki siz, bu antik kentin nerede olduğunu biliyor musunuz?" denildi.

Peki Hadi 2 Haziran ipucu sorusunun cevabı nedir?

2 Haziran Hadi ipucu cevabı, Antalya'dır.

Yorumlar