MFA maske kimin sahibi kimdir?

MFA maske kimin, sahibi kimdir soruları bugün yapılan açılışla birlikte merak konusu oldu. MFA, Türkiye Cumhuriyetinin sanayi alanında lokomotif şehri olan ve sanayinin cansuyunu veren, yeraltı ve yer üstü zenginlikleri ile önem arz eden Zonguldak’ta kurulmuştur.

Google Haberlere Abone ol
MFA maske kimin sahibi kimdir?

MFA maske kimin, sahibi kimdir soruları bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan açılışla birlikte merak konusu oldu.

MFA maskenin kendi internet sitesinde hakkımızda kısmında firmayla ilgili şu bilgiler yer alıyor:

2008 yılında "Türkiye’nin Sağlıklı Nefesi" sloganı ile kurulan MFA, Kişisel Koruyucu Donanımlar(KKD) sektöründe Solunum Sağlığı konusunda Koruyucu Toz ve Gaz Maskeleri ile bunların filtrelerinin üretimini yapmaktadır. MFA, Türkiye Cumhuriyetinin sanayi alanında lokomotif şehri olan ve sanayinin cansuyunu veren, yeraltı ve yer üstü zenginlikleri ile önem arz eden Zonguldak’ta kurulmuştur.

Üretimini yaptığı ürünlerde Türkiye’de sayısız ilkleri gerçekleştiren MFA, EN 149:2001 + A1: 2009 standardında çeşitli modellerde ventilli ve ventilsiz toz maskesi, Yarım Yüz Gaz Maskesi, Tam Yüz Gaz Maskesi, Gaz Filtreleri gibi farklı segmentlerde CE sertifikalı Solunum Koruyucu Maske imalatı yapan, Türkiye'nin ilk ve en büyük, Avrupa’nın lider üreticilerinden birisidir.

Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Dünya'nın bir çok ülkesine ihracat yapan MFA, kurumsal altyapısı, zengin insan kaynakları, üst düzey ürün kalitesi, rekabetçi ve ekonomik fiyatlandırma politikası ile sürdürülebilir büyümeyi sağlayarak hem ülkemize hem de Dünya'ya hizmet vermektedir. .

Türkiye'de ilk ve tek olan  Solunum Koruyucu Ürünler Test Laboratuvarımızda  AB Standartlarına uygunluk tetslerini yapabilme kabiliyetine sahip tek firmadır.

Dürüst ve ahlaklı ticaret, kaliteli üretim, rekabetçi fiyat, koşulsuz müşteri memenuniyeti vazgeçmeyeceğimiz temel ilkelerimizdir.

Hammaddeden, üretime, depolamadan pazarlamaya kadarki tüm süreçlerde kontrol denetim mekanizmasını kurmuş olan MFA,  “40 Noktada MFA Kalite Politikası” ile üretimden satış sonrasına kadar her aşamada müşteri memnuniyetini ve kalite anlayışını benimsemektedir.

Yorumlar