Merih Demiral neden oynamıyor? Milli Takım'de neden yok?

Merih Demiral neden kadroda yok sorusu bu akşam milli takım maçını izleyen seyirci tarafından merakla soruluyor. Türkiye - Letonya maçının aday kadrosu ve asıl kadrosu belli oldu. Kadroda yer alan isimler arasında Merih'in ismi yok.

Google Haberlere Abone ol
Merih Demiral neden oynamıyor?

Merih Demiral neden milli takım kadrosunda yok, bu akşamki Lüksemburg ile oynanan maçta neden oynamıyor soruları spor severler tarafından merakla soruluyor. 

MERİH DEMİRAL NEDEN OYNAMIYOR?

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu yedinci maçında Konya'da Letonya ile karşı karşıya geliyor.

Daha önce açıklanan aday kadrosunda yer alan isimler arasında Merih yer alıyordu. Ancak Merih'in cezası olduğu için oynayamıyordu. Merih'in cezası bugün itibariyle sona ermiş ve kadroda yer alması bekleniyordu.

Stefan Kuntz döneminde savunmanın ortasında görmeye alışık olduğumuz Çağlar Söyüncü - Merih Demiral ikilisi, Montella'dan kesik yedi. İtalyan teknik adam bu ikiliyi yedek soyundurdu.

Merih Demiral, cezası bittiği halde kadroda yer almıyor. Bu tamamen teknik direktörünün inisiyatifiyle gerçekleşen bir durum.

A Milli Takım'ın 11'i: Uğurcan, Ferdi, Abdülkerim, Samet, Cenk Özkacar, İsmail, Hakan, Salih Özcan, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Barış Alper

YEDEKLER

1 Altay Bayındır

12 Ertaç Özbir

13 Eren Elmalı

2 Zeki Çelik

22 Kaan Ayhan

17 Emre Akbaba

18 Berkan Kutlu

0 Yusuf Sarı

15 Kenan Yıldız

19 Bertuğ Yıldırım

8 İrfan Can Kahveci

9 Cenk Tosun

MERİH İLK 11'DE YER ALMAYINCA ŞAŞKINLIK YARATTI

Aday kadrosunda yer alan isimler arasında Merih de vardı. Ancak bu akşam açıklanan ilk on birler arasında Merih'in olmaması şaşkınlık yarattı.


 

Yorumlar