Merih Demiral iyileşti mi, son durumu nasıl?

İtalya'da oynayan Türk futbolculardan Merih Demiral'ın altı ay önce geçirdiği kaza sonrasında sağlık durumunun nasıl olduğu sıkça merak ediliyor. Pekçok futbol sever Merih Demiral iyileşti mi, kadroya alındı mı, son durumu nasıl şeklinde sorular soruyor.

Google Haberlere Abone ol
Merih Demiral iyileşti mi, son durumu nasıl?

Avrupa'da oynayan Türk futbolculardan biri olan Merih Demiral Ocak ayında talihsiz bir kaza geçirmişti. Kaza sonrasında aylarca sahalardan uzak kalan Merih Demiral'ın sağlık durumu Türk hayranları tarafından sık sık merak ediliyor. Merih Demiral iyileşti mi, kadroya alınmaya başlandı mı şeklinde sorular geliyor. 

İtalya'nın Juventus takımında oynayan Demiral ile ilgili hayranlarını sevindiren haber geldi. Demiral, uzun süredir ayağa kalkarak başladığı antremanlarını tamamladı. Antremanlar sonucunda da yeniden yeşil sahalara dönme şansını elde etti. 

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 22 yaşındaki milli futbolcunun iyileşmesinin kademeli olarak devam ettiği ve sahada çalışmalara döndüğü belirtildi.

Merih Demiral da Instagram hesabından antrenmandaki bir fotoğrafını paylaşarak, "Başladık" yorumunu yaptı.

Serie A'da Juventus ile Roma arasında oynanan maçta sol dizinden sakatlanan ve ameliyat edilen Merih'in 6-7 ay sahalardan uzak kalacağı duyurulmuştu.

AYLAR SONRA KADROYA DAHİL EDİLDİ

Merih Demiral aylar sonra ilk kez yeşil sahalara dönerek kadroda yer aldı. Merih, Napoli ile İtalya Kupası maçındaki kadroda yer aldı. Juventus’ta, 5 aydır sahalardan uzak olan milli oyuncumuz Merih Demiral maç kadrosuna dahil edilirken Merih'in yaptığı son antrenman böyle paylaşıldı.

Yorumlar