TRT Çocuk Canlı Yayın İzle

TRT Çocuk canlı izlemek isteyen çocuklar internet ya da akıllı cep telefonları üzerinden canlı yayın linkini kullanarak izleyebilirler. Peki TRT Çocuk canlı yayın nasıl izlenir, TRT Çocuk yayın akışı nedir? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
TRT Çocuk Canlı Yayın İzle

TRT Çocuk Canlı Yayın izlemek iseteyen çocuklar bilgisayarlarından ya da akıllı cep telefonlarından aşağıda verilen bağlantıyı kullanarak izleyebilirler.

TRT Çocuk, çocuk yarışmaları, çocuklar için eğlenceli programlar yayınlayan TRT'nin resmi kuruluşlarından bir tanesidir. 

TRT Çocuk canlı yayın internet üzerinden mümkündür. 

Bunun için aşağıda verilen bağlantı adresini kullanmak gerekiyor.

TRT Çocuk canlı izle

TRT Çocuk'ta program, oyun, video ve ebeveyn menüleri üzerinden birçok faaliyeti izleyebilirsiniz. 

Özellikle birbirinden eğlenceli Vikingler, Çatlak Yumurtalar, Bulmaca Kulesi, Kaf Dağı Masalları, Görmek Gerek, Ege ile Gaga, Sürpriz Kutusu, TRT Çocuk Sinema Kuşağı, Kuklalı Köşk, Hayri Uzayda, Çizbul, Yapboz, Elif ve Arkadaşları, Bilgi Adası, Kare Havalimanında, Rüzgar Gülü, Piksel Boyama, Sihirli Matematik, Heidi, Aslan, Tel Ali, Rafadan Tayfa, Dinozor Makineler, Kare ve İbi gibi birbirinden güzel programlar ve çizgi filmler izlemek mümkün. 

Tuhaf İşler Takımı, Bulmaca Kulesi ve Hayvanları Keşfediyoruz programlarıyla da TRT Çocuk canlı izlemek bir hayli keyifli olur.

 

Yorumlar

Mert karagulmez Lütfen Keloğlan olsun