TRT Almanca yayın hayatına başlıyor

TRT İngilizce ve Arapça kanallarından sonra şimdi de Almanca yayın yapan kanalı faaliyete geçiriyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT Almanca yayın hayatına başlıyor

Türkiye'nin dünyadaki sesi olmaya devam eden TRT, İngilizce ve Arapça kanallarından sonra şimdi de Almanca kanalla yayın hayatına başlıyor. 

Özellikle de Almanay'da Türkiye aleyhine yürütülen faaliyetlere karşı büyük bir hamle olarak değerlendirilen TRT Almanca kanalının TRT Duetcsch ismiyle yayına başlaması bekleniyor. 

Türkiye'yi, dünyaya doğru bir şekilde tanıtmak adına çalışmalarına hız kesmeden devam eden TRT, Almanya'da TRT Deutsch haber platformuyla yayın hayatına başlıyor.

Haberi, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden duyurdu. Eren'in paylaşımında, "Almanca haber platformumuz TRT Deutsch çok yakında yayın hayatına başlıyor. TRT ailemizin en yeni ferdine başarılar diliyorum" ifadeleri yer aldı.

Almanca haber platformumuz TRT Deutsch çok yakında yayın hayatına başlıyor. TRT ailemizin en yeni ferdine başarılar diliyorum.

Unsere deutschsprachige Nachrichtenplattform TRT Deutsch wird bald für Sie da sein. Ich wünsche dem neuesten Mitglied unserer TRT-Familie, viel Erfolg! pic.twitter.com/cPbDG6wgcn

— ibrahim eren (@ibrahimeren) October 25, 2019

Yorumlar