17 Temmuz 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Yaz sezonu nedeniyle televizyon kanallarında genellikle reyting saatlerini filmlerle ve eski yapımlarla geçirme alışkanlığı var. 17 Temmuz 2019 Çarşamba da kanalların birçoğunda yeni yapım yer almadı. Sadece TRT 1'de 3'te 3 Bir Zamanlar yarışması vardı. Dizi olarak ise sadece Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisi vardı. Kanalların geri kalanlarının tamamı ya eski programlarını tekrar olarak verdiler ya da sinema filmi yayınlamayı tercih ettiler. Örneğin Show TV Güldür Güldür Show'un tekrarını verirken, ATV ise Beni Satan Casus isimli sinema filmini yayınladı. Star ise Sahte Kabadayı filmiyle reyting saatini doldurmayı seçti. Peki, 17 Temmuz 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl şekillendi, hangi yapım birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
17 Temmuz 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Yaz sezonu nedeniyle televizyon kanallarının yöneticileri reyting saatlerini filmlerle ve eski yapımlarla doldurmayı seçtiler. Yen yapımlar olmayınca mecburen ya tekrar programlar ya da sinema filmleriyle vakit dolduruldu. 17 Temmuz 2019 Çarşamba da kanalların birçoğunda yeni yapım yer almadı. Sadece TRT 1'de 3'te 3 Bir Zamanlar yarışması vardı. Dizi olarak ise sadece Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisi vardı. Kanalların geri kalanlarının tamamı ya eski programlarını tekrar olarak verdiler ya da sinema filmi yayınlamayı tercih ettiler. Atv reyting saatini "Beni Satan Casus" isimli sinema filmiyle geçiştirirken, Show TV sevilen programı "Güldür Güldür Show" isimli programının tekrarını verdi. Star TV de en çok izlenen saati sinema filmiyle geçiştirmeyi seçti. Star'da yayınlanan film ise Kemal Sunal'ın baş rolünü oynadığı "Sahte Kabadayı" oldu. Peki, 17 Temmuz 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl şekillendi, hangi yapım birinci oldu?

Televizyon kanallarında dün akşam yeni yapım olarak ekranlara gelen sadece iki program vardı. 

Birincisi TRT 1'de yayınlanan ve Emre Altuğ'un sunumunu yaptığı 3'te 3 Bir Zamanlar yarışma programıydı. Mustafa Keser'in konuk jüri olarak katıldığı yarışmada keyifli anlar yaşandı. 

İkincisi ise Kanal D'de yayınlanan dönem dizisi oldu. Afili Aşk isimli dizinin dışında dün akşam dizi yayınlayan kanal olmadı. Birçok kanal sinema filmi yayınlamayı seçti. 

Dün akşam sinema filmi yayınlamayı tercih eden kanallar Atv, Fox, Show tv ve Star tv oldu. 

Atv "Seni Satan Casus" isimli filmi yayınlarken; Star TV başrolünü Kemal Sunal'ın oynadığı "Sahte Kabadayı" filmini yayınladı.

Fox tv "Hayatımızın Filmi" isimli sinema filmiyle reyting saatini doldururken, Tv8 ise "Kardeşim Benim" isimli filmi ekranlara getirdi.

Peki, 17 Temmuz 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl şekillendi, hangi yapım birinci oldu?

Detaylar Geliyor...

Yorumlar