Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık vizyon tarihi açıklandı

"Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık" filminin vizyona gireceği tarih belli oldu. Yeni seride maymunlarla insanlar alemi yer değiştiriyor. Dünyanın hükümdarı onlar oluyor. İnsanlar ise azınlık duruma düşüyor.

Google Haberlere Abone ol
Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık

20th Century Studios’un kült bilim kurgu serisi "Maymunlar Cehennemi"nin merakla beklenen yeni filmi "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık"ın ilk fragmanı sinema severlerle buluştu. Wes Ball yönetmenliğindeki epik yapıt, 24 Mayıs 2024 tarihinde sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

SEZAR'DAN SONRAKİ DÖNEMLERİ KONU ALIYOR

1968 yılında başlayan ve aksiyon türünde sinema tarihine damga vuran serinin son halkası olan film, Sezar’ın hükümdarlığından sonraki nesilleri konu alıyor ve maymunlarla insanların gelecekteki mücadelesine odaklanıyor. İnsan ırkının maymunlar karşısında gölgede kaldığı bu yeni dünya düzeninde, genç bir maymunun kendini ve türünün geleceğini sorgulama hikayesi izleyiciyi sürükleyici bir yolculuğa çıkaracak.

Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon ve William H. Macy gibi güçlü oyuncu kadrosunu bir araya getiren ve Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver, Patrick Aison tarafından kaleme alınan "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık", aksiyon ve macera dolu bir serüven vadediyor.

Film, aksiyon meraklıları ve serinin hayranlarını, maymunların hakim olduğu bu yeni krallıkta bir yolculuğa davet ediyor. İlk fragmanın yayınlanmasıyla birlikte, yeni film için geri sayım başlamış oldu. Sinema dünyasının gözbebeği "Maymunlar Cehennemi", yeni filmiyle bir kez daha beyaz perdede fırtınalar estirmeye hazırlanıyor.

Yorumlar