Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılıyor mu, ölüyor mu? Dizide Safiye'nin lise aşkı Naci karakterini canlandırmak için diziye kim katıldı?

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı Naci hoca diziden ayrılıyor mu, ölüyor mu? Naci karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı merak konusu oldu. TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde beklenmedik şeyler yaşandı. Özellikle de dizinin ana karakterlerinden Safiye'nin hayatını alt üst eden olayların yansıtıldığı son bölümde lise aşkı Naci ile ilgili de yeni gelişmeler yaşandı. 

Dizinin bir kısmında, Safiye ile Naci'nin arasında geçmişte yaşananlar, annesinin Naci yüzünden Safiye'ye çektirdikleri yer aldı. En dramatik olan sahne ise Naci'nin Safiye yüzünden daha doğrusu annesinin yüzünden bir trafik kazasında hayatını kaybetmesiydi. Hayatını kaybetmesiydi dedik çünkü Safiye onun öldüğünü biliyor. İşin aslı ise dizinin final sahnesinde belli oluyor. 

Masumlar Apartmanı son bölümün final sahnesinde Safiye'nin hayatında önemli dönüm noktalarından biri olan Naci'nin ortaya çıktığı görülüyor. 

Dizide, yüzü gösterilmeyen ve elinde canlı çiçek bulunan saksıyla otele giriş yapan bir kişi görülüyor. Otelin üst katlarından birine daha doğrusu Safiyelerin evlerinin tam karşısındaki bir odaya yerleşen kişi buradan Safiyelerin evine bakıyor. Tam o sırada evin küçük kızı Neriman pencereden bakıyor ve karşısındaki kişiyi tanıyor. Neriman ablası Safiye'den, "Hocam karşı ki daireye taşınmış bir selam verebilir miyim?" şeklinde soruyor. 

Ablasından izin aldıktan sonra pencereye çıkarak el sallayan Neriman, "Naci hoca" şeklinde sesleniyor. Bu esnada Safiye de Neriman'ın arkasından meraklı bir şekilde Neriman'ın el salladığı eve doğru bakıyor. Safiye'nin bakışlarındaki şaşkınlık, gördüğü kişinin onun çok yakın bir tanıdığı olduğunu gösteriyor. Büyük bir şaşkınlık içinde kalakalan Safiye'nin bu hali devam ederken kadraja bu kez de diziye yeni katılan kişi gösteriliyor. Bir kez daha sadece başından aşağısı gösterilen karakterin bu kez belirgin bir özelliği öne çıkarılıyor. Bu özelliği de bir zamanlar Safiye'nin dikkatini ve merakını çok çeken Naci'nin elindeki yara iziydi. Yara izinden dolayı diziye yeni katılan kişinin Safiye'nin lise aşkı olduğu anlaşılıyor. Ancak yüzü gösterilmediği için diziye yeni katılan kişinin kim olduğu anlaşılamıyor. 

Dizinin yeni bölümünde Masumlar Apartmanı Naci karakterini yani Safiye'nin lise aşkını canlandıran oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı. 

Safiye'nin aşkı Naci'yi oyuncu Tansel Öngel'in oynayacağı öğrenildi.

İşte final sahnesi:

MASUMLAR APARTMANI 11. BÖLÜM FRAGMANI İSE ŞÖYLE

 

TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin lise aşkı Naci Hoca karakterini canlandıran oyuncu Tansel Öngel kimdir? 

İşte Tansel Öngel biyografisi: 

Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 tarihinde Kilis'te dünyaya geldi. 

2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başladı.

Halen İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir.

Bazı Televizyon Dizilerinde oynayan oyuncu Muhteşem Yüzyılda 36 bölüm boyunca "Alvise Gritti" rolünü oynadı (37. bölümde yerine başka bir oyuncu kadroya dahil olmuştur).

Yaz'ın Öyküsü adlı yaz ve gençlik dizisinde Yaz'ın babası Mert karakterini canlandırmıştır.

Tansel Öngel'in oynadığı rol aldığı diziler:

Kanıt Ateş Üstünde (2016) : Kaan

Yaz'ın Öyküsü (2015) : Mert

Benim İçin Üzülme (2012) : Niyazi

Muhteşem Yüzyıl (2011) : Alvise Gritti

Geniş Aile (2010) : Cihangir (KonukOyuncu)

Kılıç Günü (2010) : Kılıç Ali

Bu Kalp Seni Unutur Mu? (2009) : Yalçın

Elveda Derken (2007) : Kerim

Adak (2006) : Zeynel

Güz Yangını (2005) : Kerem

Kaybolan Yıllar (2006) -konuk oyuncu

Avrupa Yakası (2005) : Demir

Uy Başuma Gelenler (2004) : (Volkan)

Tansel Öngel'in oynadığı filmler:

Bizim Köyün Şarkısı (2018)

Babamın Kanatları (2016) - Resul

Son Mektup / Film (2015) : Tayyareci Salih Ekrem Yüzbaşı

Mucize (2014) - Cemilo

Dekupe(Kısa Film) (2011) - Serkan

Kısmet(Kısa Film) (2004) - Kadir

NACİ ÖLÜYOR MU?

Senaryoya göre Naci, ölmek üzereyken hayatının aşkını son bir kez görmek üzere onu buluyor. Ancak son günlerini yaşadığı için her an ölebilir gibi duruyor. Dizinin 21. Bölümünde Naci'nin öldüğü görülüyor. Ancak kesin ölüp ölmediğini ise 22. Bölüm'de görebiliriz.

 

Yorumlar